Powitać,
Ostatnio wiało nudą w wormach więc szukając sobie zajęcia zabrałem się za jedną z rzeczy które lubię, mianowicie grafikę. Skupiłem się przede wszystkim na otoczeniu wormholi, sleeperach i owych strukturach z domieszką dziwnych otoczek oraz dziwnego tła. W głowie mam dużo konceptów co do tapet i grafik 3d. Jeśli chcecie mi podsuwać pomysły, zapraszam do pomocy w postaci wrzucania screenów z wormowych lokacji, struktur, otoczenia czy też fenomen. Wszystkie screeny są mile widziane i na pewno zarówno na forum EVE Online jak i tutaj będę podawał w opisie autora danych zdjęć. Proszę jednak o spełnienie paru założeń:
- Rozdzielczość: 1600 x 1200 px albo większa (preferowane 1920 x 1080 px)
- Brak huda (czysty obraz, o wiele przyjemniej jest wtedy wyciągać interesujące elementy)
- Bez statków w których siedzicie (cloak must have)
- Bez posów
Zapraszam zatem do komentowania. Jeżeli komuś z was aż tak bardzo któraś grafika przypadnie do gustu, mogę wygenerować plik pod ploter (format TIFF, 300 dpi). Nie oczekujcie częstych uploadów, niestety czasu mam tyle co mam a samą grafiką związaną z EVE zajmuję się w wolnym czasie i for fun. Dodatkowo planuje tworzenie grafik z pomocą programów typu 3DS Max dlatego też na takie grafiki czas oczekiwania może być dłuższy (ale na pewno się pojawią).
Pozdrawiam,
-MH