Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[I-DEA] Lost Idea - dyskusja
mkx:
Idea upadła wszyscy topowi gracze odeszli, kb prawde powie chyba ze teraz nowy wyznacznik jest veldometr ale jeszcze w closed beta temu nie ma wyników :)
nawet chciałem informacji jak Yrka namierzyć i się z nim skontaktować. W celu przekazania paru porad i obiektywnej opini Xd. Poruszyłem niebo i ziemie i dostałem informacje dlaczego Idea upadła i kim jest yrek siedem six.
https://i.imgur.com/ck7reM3.png - przeczytajcie komentarze i cały artykuł to zrozumiecie... dla osób nie w temacie Janus k. to poprzedni ceo idea
[BU FU] Karas:
o lol, chyba najbardziej, zenujace jest to, ze ta cala "dyskusja" prowadzona jest na gw...
nie macie/mieliscie nawet swojego kanalu na diskordzie?
[I-DEA] yrek-76:
Widać, że sezon wypasu owiec na halach się skończył.
A psy wurzycone z roboty za olewanie swoich zadań zaczynają obszczekiwać bacę za to że dał im kopa w podzięce za ich lenistwo.
Karas - to fejk. Piesek lubi szczekać ...
[ZTN] Tekitsun:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Listopad 13, 2017, 07:14:42 ---o lol, chyba najbardziej, zenujace jest to, ze ta cala "dyskusja" prowadzona jest na gw...
nie macie/mieliscie nawet swojego kanalu na diskordzie?
--- Koniec cytatu ---
Karaś, dałeś się nabrać na kłamstwa mkx jak dziecko - to posty z 2001 roku gdy nawet jeszcze eve nie było, idea powstała wiele lat później i kolejne lata minęły zanim yrek wybrał nick i założył swoją postać.
Gość dostał kopa w dupę i przeżyć nie może że teraz jest rentierem, to szczeka :) Żałosne...
Zgudi:
Nie wiem o co poszło, ale tak z innej beczki:
--- Cytuj ---A psy wurzycone z roboty za olewanie swoich zadań
--- Koniec cytatu ---
Ja to już jestem za stary, żeby mi się chciało wypełniać zadania, trzymać się kalendarza, być w tedy, kiedy jest spotkanie, być regularnie na CTA i tak dalej. Jak mi się chce pograć to wchodzę, jak nie to nie ma mnie przez tydzień. :P Robotę to ja mam w pracy i wystarczy. :)
Założę się, że też bym wyleciał z Idea paru miesiącach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej