Eve Online > Incarna

Captain's Quarters na Duality

<< < (2/14) > >>

[VIDE] Herezja:
Sokół ale ... jak będziesz już miał ostateczną wersję i wybór czy chcesz chodzić po stacji lub po staremu mieć wszystko ułożone to jaką opcję wybierzesz?

SokoleOko:

--- Cytat: Herezja w Kwiecień 22, 2011, 10:17:29 ---Sokół ale ... jak będziesz już miał ostateczną wersję i wybór czy chcesz chodzić po stacji lub po staremu mieć wszystko ułożone to jaką opcję wybierzesz?

--- Koniec cytatu ---

Nową. Proste.

A Ty chcesz mieć stary avatar? Bo ja nie.

HammerSnake:
Że jak ? Ile razy była poruszana incarna na tym forum to zwolenników było zdecydowanie więcej niż przeciwników,a to całe cap quarters to jeden z elementów Incarny . Na moje mogą jeszcze zaimplementować wożenie wózkiem z marketu modułów przez całą stacje do hangaru i fitowanie ludzikiem parę minut tego wszystkiego na kadłub. Byle była opcja wyłączenia tego wszystkiego.

Swoją drogą jaki oni mają problem z jednym instancjowanym pokojem to jestem ciekaw jak wyjdzie to całe chodzenie po stacjach z setkami graczy . Albo jak bardzo to spłaszczą .Chociaż miały być między innymi  jakieś mini gry hazardowe  (ciekawe czy skarbówka będzie za to ścigać pl eve graczy patrząc na płynność isków na real money ,bo zasada podejrzenia nielegalnej działalności jakby nie patrzeć zachodzi   ::)  ) itp. Pożyjemy zobaczymy.

SokoleOko:
Nie będzie żadnego wyboru - od lata zapominamy o ship spinningu, będzie tylko QC.

Khobba:

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 22, 2011, 10:24:39 ---Nie będzie żadnego wyboru - od lata zapominamy o ship spinningu, będzie tylko QC.

--- Koniec cytatu ---
źródło?

AFAIR, CQ miało być opcjonalne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej