Eve Online > Incarna

Captain's Quarters na Duality

<< < (8/14) > >>

Kara Mon:
Ja tez nie rozumiem tego porownania z sims 3 ? Imo kompletnie inna liga. No chyba ze to przez to ze ktos zrobil murzyna a ktos inny podpisal Obama to wydaje sie ze jest podobny. W eve tez mozna robic podobne twarze do zywych ludzi.

silvia:

--- Cytat: Kara Mon w Kwiecień 25, 2011, 08:56:11 ---Ja tez nie rozumiem tego porownania z sims 3 ? Imo kompletnie inna liga. No chyba ze to przez to ze ktos zrobil murzyna a ktos inny podpisal Obama to wydaje sie ze jest podobny. W eve tez mozna robic podobne twarze do zywych ludzi.

--- Koniec cytatu ---

Dawaj, zrob obame. W simsy gralem tyle co, ze je zainstalowalem mojej 10-letniej siostrze, lecz trzeba przyznac iz edytor posiada wiele opcji. Moze i avki w mass effect, eve czy apb wygladaja landnie, lecz nie ma zbyt duzej wolnosci w tworzeniu postaci i nie mowie tutaj o tatuazach itp.
Edytor nie bedzie dobry, dopuki nie bedziesz mogl w nim stworzyc siebie.

--- Cytat: arkadiusz ---a tamta 8? Powinna mi coś mówić ?
--- Koniec cytatu ---
Twilighta zberezniku jeden nie ogladales?   :P

AreQ:

--- Cytat: mystiq w Kwiecień 26, 2011, 13:08:42 ---Twilighta zberezniku jeden nie ogladales?   :P

--- Koniec cytatu ---
Nie, nie jestem gimnazjalistką :-)

Co do edytora to może się jeszcze poprawi, ciekawe że wiele wcześniej było mówione o dodatkowych opcjach za plexy, a póki co cisza o tym.

Kara Mon:
Mystiq ja obamy nie zrobie :p niestety moj talent do obslugi czegos takiego jest mocno ograniczony ale na ś.p. Scrapie byl topic gdzie co chwila byla morda do kogos podobno, a to Natally Portman, George Bush i tak dlaej i tak dalej . Masa avatarow podobnych albo i prawie identycznych z zywymi ludzmi.

Opcje za plexy to byl wymysl jakiegos dzieciaka z kompleksami ktory po wyjsciu pierwszej wersji edytora stwierdzilz e wszelkie tatuaze, kolczyki i inne akcesoria beda pozniej dodane za plexy  :P

silvia:
Moglbys podlinkowac, bo az mi sie wierzyc niechce ;d

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej