Eve Online > Incarna
Captain's Quarters na Duality
silvia:
mam nadzieje, iz dodadza opcje teleportacji pomiedzy miejscami w stacij, tak bym nie musial chodzic.
I jeszcze slowko dla osob ktore maja duze cyce na awatarze... szkoda mi was :D
HammerSnake:
No proszę was sztab ludzi pracujący nad tym projektem od paru lat ,a na pewno 4-5 lat temu już trwały nad tym prace projektowe-planowanie etc. ,a od 2 lat na poważnie się za to zabrali tłumacząc się graczą ,że to powód przez który wprowadzają kosmetyczne zmiany w innych dziedzinach evki .
Po takim czasie dostajemy zbugowane parę metrów do przejścia z paroma 3d konsoletami ,które wywołują to co już teraz można wywołać zwykłym przyciskiem. To z następnym patchem co będzie na jesieni? Krzesła do ustawienia i jakaś mini gra?
W mojej poprzedniej wypowiedzi chodziło mi o postęp prac ,a że to shit to inna sprawa. :P
SokoleOko:
--- Cytat: HammerSnake w Kwiecień 22, 2011, 17:09:16 ---No proszę was sztab ludzi pracujący nad tym projektem od paru lat ,a na pewno 4-5 lat temu już trwały nad tym prace projektowe-planowanie etc. ,a od 2 lat na poważnie się za to zabrali tłumacząc się graczą ,że to powód przez który wprowadzają kosmetyczne zmiany w innych dziedzinach evki .
--- Koniec cytatu ---
No właśnie nie.
Były prace koncepcyjne ("hmm.... fajnie by było, ale dziś jeszcze nie ma na to technologii"), było pokazane na FF 2009 demo, które zrobiono praktycznie "po godzinach", a które następnie trafiło do kosza, po czym dopiero zrobili Carbon (WoD) i praca nad Incarną rozpoczęła się na przełomie 2010/2011.
To co widzimy, to efekt ostatnich 3-4 miesięcy.
[VIDE] Herezja:
Sokole ale ... czemu nie dogadają się już z jakąś firmą, która tworzyła tego typu grafiki choćby do gier z rodzaju szuterów zamiast wszystko robi samemu od początku?
SokoleOko:
--- Cytat: Herezja w Kwiecień 23, 2011, 15:39:01 ---Sokole ale ... czemu nie dogadają się już z jakąś firmą, która tworzyła tego typu grafiki choćby do gier z rodzaju szuterów zamiast wszystko robi samemu od początku?
--- Koniec cytatu ---
Bo chcą mieć coś lepszego?
Hint: nowe avatary są w tej chwili najlepsze na rynku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej