Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[NIZRI] The Nizari - dyskusja

<< < (33/39) > >>

Dux:

--- Cytat: Doom w Czerwca 26, 2012, 12:01:51 ---Zapytaj sie Bufu i Initów :P

--- Koniec cytatu ---

Bo Bufu tak bawić się nie miało ochoty. Jakby ktoś chciał być na siłę upierdliwy to i przez pół roku perma oblężenie stacji guzik by dało. Zresztą, jak można zrobić perma kampę na tylu stacjach? Nie wiem jak to jest w Curse, w Syndi przy dłuższym oblężeniu jednej stacji oblegany zrobiłby 1-3j dalej do następnej. Potem następnej, potem z powrotem do pierwszej i tak do usr. śmierci. NPC null ma to do siebie, że te wszystkie powerbloki, te ich liczby pilotów, superkapsli, mogą sobie wsadzić głęboko w tylną część ciała. Miejscowi mają to gdzieś i też guzik tą swoją "Ą-Ę potęgą" ta "elyta" może im zrobić. >:D

Nitefish:
Aaa Doom pije do tego jak się spotkaliśmy z Initami w Curse. To w sumie prosta sprawa była:
- najpierw ich rejpowaliśmy okrutnie
- potem Inici trzymali na undocku tyle carrierów (naście+), że nie było opcji na żadną sensowną walkę

System G-0 posiadał inną stację na której można było spokojnie mieszkać. Różnił się od systemów z Syndi tym, że był drukarnią isków. Tak czy siak wtedy zabawa w całym Curse się kończyła więc polecieliśmy do Venal.

Rageos:
A ja tak z innej bani. Czy ktoś może powiedzieć pedobearowi Casie że wśród ponagleń o spłatę alimentów, rachunków za hurtowy zakup wazeliny, zdjęć, jego zbanowanych za malwersacje w jita postaci, leży podanie o przyjęcie do korpa od starego znajomka? Byłbym wdzięczny bo na publiku Nizari bywa tylko Dawuu i to późno w nocy. Pozdro i do zo:>

Casa Rankor:
Ragus? Nie moze byc moja ty laleczko podbiurkowa. :)
Jak tylko wroce z kamieniolomow. :)

Isengrim:
Radzio! \o/

To ja wpadne w odwiedziny do Was znowu next week, dobra? :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej