Potrzeba wprowadzania roznych zakazow zaczyna sie tam, gdzie konczy sie zwykle ludzkie wyczucie. Akurat to, ze Herezja tego wyczucia nie ma, regularnie spamujac forum o statkach kosmicznych linkami do roznych wp.pl i onetow, i opatrujac je "swoimi" przenilkiwymi komentarzami nie powinno byc powodem zakladania knebla na inne tematy, ktore mimo ze czasami zjezdzaja na meandry, to jednak sa bardzo ciekawe. Bardzo prosze nie wprowadzac takiego zakazu, bo przez jedna jednostke ucierpia wszyscy uzytkownicy.
Nie wiem, czy zauważyłeś:
Inna sprawa to czy naprawdę nie widzisz w tych linkach, które podałem niczego niepokojącego lub głupiego?
Tak, widzę. Głównie (...)tvn24(...).
Który, jak wiadomo, jest na tyle obiektywny, na ile to zwiększy słupki oglądalności
i (zaraz za koncernem o.Rydzyka) przoduje w monotonicznym przedstawianiu spraw, którym daleko do bycia czarno-białymi.
I nie, nie mam czasu czytać/oglądać tych linków, więc nie będę o nich dyskutował. Piłem raczej do błędu w tytule i "wykopowego" szukania taniej sensacji w kolejnym
Twoim wątku.
Przypominam, że to jest forum o Eve-online, a nie o sytuacji w polskim sądownictwie czy zaprzaństwie niektórych warstw społecznych. A dział off-topic jest po to, żeby
czasami pogadać o innych, interesujących, rzeczach, czasem nawet głębszych. Ale
czasami. I
interesujących. Szukanie taniej sensacji i owych "absurdów" zostawmy wykopowi i pokrewnym, k?
Tyle od Ojca prowadzącego na dziś