Eve Online > Incursions

Incursion 1.4

<< < (11/13) > >>

F-YU:
cudowne avatary... versja 1.4

w wersji 1.0 widziałem same oczy... potem coś zmienili, pojawiała się sama głowa.
w cudownej wersji 1.4 w pewnych rozdzielczościach samoistnie włącza się HDR po kliknięciu na overview - i to taki że wszystko jest totalnie spalone - przejaskrawione.
Kiedy się zmieni na trochę inną rozdzielczość problem znika - o dsc, desyncach i innych "problemach" pisali wyżej... ale wracając do avatarów - sztandarowego
osiągnięcia programistów eve online.... w versji 1.4 wygląda to już tak... noooo do wersji 3.0 może nawet ręce będą!

czy eve zchodzi na psy?... poprostu robimy za betatesterów rozwijającego się contentu i jeszcze za to płacimy
ccp robi z graczy trochę bandę frajerów  :-[.

:)

Rabbitofdoom:
Nie jest tak tragicznie ja wkoncu po patchu moglem altowi fryzurke zrobic bo po 1.2 mi przestalo czuprynki wyswietlac.

Pol Kent:
To ja nie wiem...chyba zamiast mieć szczęście w Lotto to mam w EVE. Od początku ani razu nie miałem żadnym dziwów, żadnych znikających części. Owszem klikam i czekam 3 sekundy na efekt ale wszystko działa, nic się nie wywala.
A może mniej śmieci w systemie mam niż niektórzy..?

Kara Mon:
Tez z jakichs przyczyn z kreatorem nie mam wiekszych problemow, t anowa rekustomizacja tylko wymaga reloga w stacji zeby zaczela dzialac a tak to nawet niezle dziala.

Solo masz radeona moze? bo podobne jaja dzieja sie u kumpla wlasciciela radzia  :D

F-YU:
ta - tak to obecnie wygląda na radku - niekompetencja programistyczna zanczyna objawiać się też w innych aspektach zdaje się.
ccp należy się tegi pojazd ze strony graczy i to na dużą skalę... obiecanki cacanki a lata mijają

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej