Eve Online > PVE

[PVE] Thanatos

<< < (5/5)

Zamyśl:
chyba w twoim ally, bo z pewnoscia nie w calym nc - u nas nie ma zakazu za to jest kara finansowa jak sie da zlapac.

Dokladnie nie w calym NC sry za błąd

SokoleOko:

--- Cytat: Dark Flonoe w Marca 18, 2011, 12:11:54 ---err? mieszasz pojecia tick > bezpieczenstwo z mam w dupie kb to dwie rozlaczne sprawy jesli masz watpliwosci to znajdz lossa mojej raciarki (pomijajc jakies archaiczne sprzed lat kiedy nie wiedzialem co to align - jakis raven w lol secu).

--- Koniec cytatu ---

Ponieważ "shit happens", zawsze należy być przygotowanym na czarny scenariusz. Na Machu mam frakcyjnego neuta, choć pewnie spokojnie mógłbym wrzucić drone linka, żeby dalej sięgać dronami, zamiast 4 sentry, mam Hammer, EC-600 i Warriory.

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Marca 18, 2011, 12:53:35 ---Ponieważ "shit happens", zawsze należy być przygotowanym na czarny scenariusz.
--- Koniec cytatu ---
dokladnie dlatego tank mam pod pvp, a w cargo pvp ammo

--- Cytuj --- Na Machu mam frakcyjnego neuta, choć pewnie spokojnie mógłbym wrzucić drone linka, żeby dalej sięgać dronami, zamiast 4 sentry, mam Hammer, EC-600 i Warriory.

--- Koniec cytatu ---
no popatrz ja rowniez mam set ec-600 na machu z tym ze z carrierem to wyglada inaczej:
- dps 1000+ vs 1400+
- scan resolution 62,5mm vs 152/204 mm
- "bonus" do sygnatury celu 2-3 x 37,5% (minus stacking penalty oczywiscie) jak sie uzywa fighterow duzo zmienia

A na machu jaka jest roznica miedzy 4x sentry t2 204dps vs 5xhammerhead t2 158dps do tego masz jakies 940+ z dzial wiec roznica na dps jest na poziomie 4%.

Reasumujac  na machu tracisz 4% dps a w carierze tracisz raw dps 40% + posredni dps wynikajacy z SB/TP

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej