Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Yarrr rekrutuje - dyskusja
Zsur1aM:
Zdaje sie ze time nie byl zadowolony z poziomu ludzi z ktorymi przyszlo mu wspolpracowac.
SokoleOko:
--- Cytat: Zsur1aM w Marca 05, 2011, 13:07:59 ---Zdaje sie ze time nie byl zadowolony z poziomu ludzi z ktorymi przyszlo mu wspolpracowac.
--- Koniec cytatu ---
http://www.pinkside.pl/?a=kill_detail&kll_id=43618
Elgrim:
--- Cytat: Zsur1aM w Marca 05, 2011, 13:07:59 ---Zdaje sie ze time nie byl zadowolony z poziomu ludzi z ktorymi przyszlo mu wspolpracowac.
--- Koniec cytatu ---
Według mnie jest dokładnie tak jak mówisz,ale mogł opuścić republic allians bez takiego emo.
Tak jak wcześniej wspominałem cieżko jest zmusić i upilnować do konkretnego fitowania tyle korporacji ile się tam znajduje.
Więc takie fail fity jakie zalinkował sokole bądą się tam zdarzać często.
Casa Rankor:
Skomentuje kilka watkow tutaj.
1. apropos super fitu hurka i uciekania przed cartelem, widzac jakie statki zginely postanowilismy odpuscic piatkowa potyczke (do tego pijesz Rook?) i opieprzyc flotke :). Tych co zdjeliscie to im sie nalezalo. Naturalna selekcja, jak spojrzec po fitach.
2. Time zachowal sie jak dziecko, realnie rzadzac realami mogl powypieprzac ludzi co mu nie pasuja. Natomiast przez 2 miesiace strzelal takie fochy i emo rage ze jak dla mnie dobrze ze sobie poszedl.
3. TR jest w GW i nie ma juz zadnej dramy, odkad time odszedl. Sadze ze jego ego odbilo sie na stosunkach TR - REAL. Co do planow TR sie nie bede sie wypowiadal, ale wciaz chodza sluchy ze gnebic ruskich chca.
4. No i w gestii przyjacielsich stosunkow - bump dla Yarrr.
nugatar:
NRDS jest bardzo fajne, np. stanie w bance. Juz kilka razy wpadlo mi w banke neutowe jajko/nubship no i desperat prosi "Pod me". No ale nie ma takiej opcji (NRDS), tylko ze on o tym nie wie jeszcze, wiec go niby lokuje, potem mowie ze ammo zmienie na zwykle, bo kasy szkoda, pozniej znow cos, ze siku, ze herbatka stygnie... no a jemu spieszno do hiseka, tak po pol godzince mu komunikuje ze Read BIO i NRDS. Dostaje bluzgi jakbym mu przynajmniej machariela zepsul :D:D:D 80% jaj w tej sytuacji i tak robi self destructa a ja popijam herbatke spokojnie dalej, moze cos czerwonego kiedys wpadnie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej