Eve Online > Wsparcie techniczne

Trial loguje i ....koniec

<< < (6/10) > >>

czajpej1974:
To sprowadza sie do tego, ze musze kupic motherboard, osobno grafike i cos jeszcze? czy da sie uratowac mojego kompa poprzez dolozenie do niego czegos?

Czyli nowego kompa?
 musze?
byle poszlo i dalo sie grac, jak sie wkrece w Eve to zmienie sprzet ale narazie nie wiem co sie dzieje

Moze kupie jakas urzywana tania grafike pod warunkiem ze wspolgra z moja ta zintegrowana plyta i od tego zaczne.... czy co najlepiej?

Zeby tez nie inwestowac w polsrodki za np: X a juz taki zestaw pozadniejszy bedzie troche drozszy czy nawet polowe ale tamten sprzet wtedy do kosza

Doom:
Minimum tak jak pisalem to grafika (i jestem prawie pewien że zasilacz), może być używane (gdzies tu nie tak dawno ktos prosił o pomoc w wyborze grafiki, znajdź wątek zobaczysz detale), nowy mob nie koniecznie jest niezbedny (to zazwyczaj przy wymianie procesora jest konieczność) jesli posiada slot podlaczenia karty którą wybierzesz (starsze AGP, nowsze PCIExpres). Koszt w zalezności od sprzętu jaki ostatnie wybierzesz to 500-1000.
Natomiast jesli chesz naprawde się cieszyć grą tak jak napisałes wyżej to jednak zamiast reanimować ten kalkulator skrzyzowany z maszyną do pisania to zastanowiłbym sie nad nową puszką (ponownie polecam przejzeć nie tak dawno aktywne wątki). i tu koszt to raczej 2000-3000 PLN
[admin]I nie pisz posta za postem[/admin]

Pol Kent:

--- Cytat: czajpej1974 w Luty 25, 2011, 01:14:17 ---Poki co Support poprosil mnie o info na temat mojego kompa i przyslali linka do programu i przetestowalem kompa i im wysle te dane wnet.

--- Koniec cytatu ---

A możesz ten program gdzieś wystawić? Z ciekawości bym sobie odpalił i zobaczył co na temat mojego kompa mi na wypisuje. No chyba ze ten program to DxDiag.exe, wtedy dziękuję.  ;)

Precelek:

--- Cytat: Doom w Luty 25, 2011, 08:02:54 --- i tu koszt to raczej 2000-3000 PLN

--- Koniec cytatu ---

da sie za o wiele mniej :)

Doom:
Mówię o nowym sprzecie którego nie bedzie musiał zmieniać po tym jak ccp doda kolejny kawałek incarny :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej