Eve Online > Wsparcie techniczne

Trial loguje i ....koniec

<< < (4/10) > >>

Luisa:
"karty graficzne" intela hehehe
ja kiedyś na x3100 odpalałem... całe 5fps na stacji miałem ;)

korpusz:
To ja was zaskoczę ale ja mam x3100 i 15fps, chodzi całkiem znośnie. Wydaje mi się, że CCP coś poprawiło bo dawniej linie działało. Jak nie zapomnę to spróbuje odpalić kreator postaci na nim.

I kup kartę graficzną bo na integrze daleko nie zajedziesz.

czajpej1974:
No to juz sa jakies konkrety. Kubel zimnej wody na glowe, bo myslalem, ze mam znosnego kompa do Eve a tu tzw. d.......pa w kwiaty. To w takim razie prosze Was jeszcze o pomoc w tym co dokladnie mam dokupic w tej sytuacji. Co bedzie najbardziej optymalne. Dziekuje bardzo.

Doom:
podaj generalnie co masz, ram mob proc itp

czajpej1974:
To moze zrobie tak, ze w zwiazku z tym, ze na komputerach znam sie (jak napewno rzuca sie w oczy)bardzo slabo...to po prostu odczytam to co mi Everest wyswietli a nie bede juz sluchal kolegow fachowcow, bo jak widac "specjalista" zapewnil mnie, ze mam komp. powyzej oczekiwan. To za chwile wkleje dane mojego kompa...
Everest mowi, ze mam Intel core duo 2 Quad Q6600 2400MHz (7 x 343), system mem 3062MB, Video Intel(R) G33/G31 Express Chipset Familly (256MB). Plyta ASUS P5KPL - AM/ROEM/SI. Jezeli to wzane to dopisze ze tez takie mam inf. o niej: Southbridge 82801 GB (ICH7/R), LPCIO ITE  IT8720,

Memory DDR2  3072 MBytes. Chanels Dual,DC mode symetric freq. DRAM freq.333MHz
Jezeli podalem za duzo inf. to pol biedy a jesli za malo szczegolowo to co mam jeszcze napisac powiedzcie.

Pod lkoniec wpisu dosytalem maila na moja petycje od Cpp i mam wykonac kilka ruchow zeby wiedzieli jaki mam sprzet, wlasnie to robie

Dzieki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej