Eve Online > Wsparcie techniczne
Trial loguje i ....koniec
CMHQ_Widget:
--- Cytat: melhior w Luty 23, 2011, 07:22:25 ---i czy grafika na pewno obsługuje pixel shader 3.0 bo przez to siada kreator tworzenia postaci
--- Koniec cytatu ---
Na 99% jestem pewien, że to jest właśnie problem.
Czajpej, napisz jaką masz kartę graficzną.
Larving:
Miałem bardzo podobnie, czasem się w ogóle kończyło na black screen, czasem po kilkudziesięciu minutach wgrywało, pomogło mi wyłączenie opcji "physically simulated cloth and hair". Odkąd to odznaczyłem, bez problemu odpala mi się tworzenie postaci.
Doom:
Tyle że bez tego ustrojstwa tworzenie postaci jest troche jak malowanie z bandarzem na oczach
czajpej1974:
Mam grafike Intel G31/G33 256MB, procek Dual Quad 6600 jesli to pomoze. Rozgryzam narazie o co chodzi z tym pixel cos tam 3.0
SokoleOko:
--- Cytat: czajpej1974 w Luty 23, 2011, 18:58:20 --- Mam grafike Intel G31/G33 256MB, procek Dual Quad 6600 jesli to pomoze. Rozgryzam narazie o co chodzi z tym pixel cos tam 3.0
--- Koniec cytatu ---
Przecież to jest zintegrowana grafika... kup KARTĘ GRAFICZNĄ.
Skąd w ogóle pomysł, żeby próbować odpalić grę na czymś takim? Pół biedy, że nie chodzi kreator postaci - w kosmosie zobaczysz pokaz slajdów, a nie ruch statku. Heh, w sumie to brakowałoby jeszcze, żeby ktoś spróbował odpalić to na smartfonie :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej