Eve Online > Wsparcie techniczne

Trial loguje i ....koniec

<< < (3/10) > >>

CMHQ_Widget:

--- Cytat: melhior w Luty 23, 2011, 07:22:25 ---i czy grafika na pewno obsługuje pixel shader 3.0 bo przez to siada kreator tworzenia postaci

--- Koniec cytatu ---

Na 99% jestem pewien, że to jest właśnie problem.

Czajpej, napisz jaką masz kartę graficzną.

Larving:
Miałem bardzo podobnie, czasem się w ogóle kończyło na black screen, czasem po kilkudziesięciu minutach wgrywało, pomogło mi wyłączenie opcji "physically simulated cloth and hair". Odkąd to odznaczyłem, bez problemu odpala mi się tworzenie postaci.

Doom:
Tyle że bez tego ustrojstwa tworzenie postaci jest troche jak malowanie z bandarzem na oczach

czajpej1974:
 Mam grafike Intel G31/G33  256MB, procek  Dual Quad 6600 jesli to pomoze. Rozgryzam narazie o co chodzi z tym pixel cos tam 3.0

SokoleOko:

--- Cytat: czajpej1974 w Luty 23, 2011, 18:58:20 --- Mam grafike Intel G31/G33  256MB, procek  Dual Quad 6600 jesli to pomoze. Rozgryzam narazie o co chodzi z tym pixel cos tam 3.0

--- Koniec cytatu ---

Przecież to jest zintegrowana grafika... kup KARTĘ GRAFICZNĄ.

Skąd w ogóle pomysł, żeby próbować odpalić grę na czymś takim? Pół biedy, że nie chodzi kreator postaci - w kosmosie zobaczysz pokaz slajdów, a nie ruch statku. Heh, w sumie to brakowałoby jeszcze, żeby ktoś spróbował odpalić to na smartfonie :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej