Eve Online > Wsparcie techniczne

Problemy z kartą graficzną

<< < (8/10) > >>

[VIDE] Herezja:
Teraz mam na pokładzie Winde 7 Profesional ale ... raz, że to wersja co z "tira spadła" a dwa, że już nie pamiętam kiedy ją instalowałem więc nie wykluczone, że to wina śmieci w systemie (już pisałem w wątku o zmianie systemu niedługo).

A odbiegając od tematu. Może ktoś zna sterowniki do starej ale bardzo dobrej karty dźwiękowej Creative Sound Blaster Audigy 2 Gold pod Winde 7 ?

[NF] Masa Huku:
Bardzo prawdopodobne, że to wina sterów. W starszej karcie miałem tak że bez nowych sterów pojawiały mi się braki w grafice ;). Pokombinuj z nowymi, starszymi, sędziwymi sterami, crash to desktop to często wina sterów. Mam GF GTS 250 win7 ultimate na najnowszych sterach i wszystko idzie jak trzeba  8)

Soulscream:

--- Cytat: Herezja w Luty 16, 2011, 12:06:27 ---Teraz mam na pokładzie Winde 7 Profesional ale ... raz, że to wersja co z "tira spadła" a dwa, że już nie pamiętam kiedy ją instalowałem więc nie wykluczone, że to wina śmieci w systemie (już pisałem w wątku o zmianie systemu niedługo).

A odbiegając od tematu. Może ktoś zna sterowniki do starej ale bardzo dobrej karty dźwiękowej Creative Sound Blaster Audigy 2 Gold pod Winde 7 ?

--- Koniec cytatu ---

Nie ma i nie bedzie my darling.

[VIDE] Herezja:
Krzykaczu

CZEMU !!! to przecież jedna z lepszych kart creativa

Khobba:
odpowiedź jest bardzo prosta: żebyś musiał kupić nową kartę i dał creative'owi zarobić :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej