Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Czy dominacja NC stanowi problem ? [PL]
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Maja 31, 2011, 21:02:20 ---No daj spokój, chyba naprawdę nikt nie pomyślał, że chodziło mi o cokolwiek więcej niż "ta, do której należę"?
--- Koniec cytatu ---
ty mi lepiej na pm odpisz a nie sie trolem 0/10 przejmujesz.
Tloluvin:
Jak juz tak chcecie trollowac to zamiast czepiac sie Sokola za uzycie okreslenia "moja", ktore jest powszechnie uzywane w takim znaczeniu w jakim uzyl go Sokol czepiajcie sie sformułowania
--- Cytat: SokoleOko w Maja 31, 2011, 11:03:44 ---Teoretycznie profesjonalna organizacja PvP
--- Koniec cytatu ---
ktore sugeruje, ze ta organizacja jest oficjalnie pvp, a tak naprawde wszyscy tam kerbirza na potege :P
A zeby nie bylo tak calkiem oftopa
Temat ten zostal zalozony 4 miesiace temu. W tym czasie z kwestii dominacji przeszedl do kwestii kiedy NC upadnie
Tak wiec sobie mysle, ze wypadaloby chyba podsumowac zagadnienie stwierdzeniem, ze w EVE dominacja jakiegokolwiek sojuszu nie stanowi problemu, a tym bardziej nie jest jakimkolwiek zagrozeniem dla gry
SokoleOko:
--- Cytat: Tloluvin w Czerwca 01, 2011, 08:16:46 ---Tak wiec sobie mysle, ze wypadaloby chyba podsumowac zagadnienie stwierdzeniem, ze w EVE dominacja jakiegokolwiek sojuszu nie stanowi problemu, a tym bardziej nie jest jakimkolwiek zagrozeniem dla gry
--- Koniec cytatu ---
Nowe pytanie brzmi - czy NC miało silniejszych przeciwników niż DRF będzie miało teraz?
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwca 01, 2011, 08:52:08 ---Nowe pytanie brzmi - czy NC miało silniejszych przeciwników niż DRF będzie miało teraz?
--- Koniec cytatu ---
Nie, przynajmniej do czasu az beda mieli po swojej stronie pl i ich pety
Tloluvin:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwca 01, 2011, 08:52:08 ---Nowe pytanie brzmi - czy NC miało silniejszych przeciwników niż DRF będzie miało teraz?
--- Koniec cytatu ---
To bez znaczenia, bo jedyne na co bedzie miec to wplyw to czas w jakim upadnie.
Jak bedzie mialo przeciwnikow to upadnie szybko, jak nie to potrwa to dluzej i tyle
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej