Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
BUFU Rekrutuje dyskusja
Zgudi:
--- Cytuj ---dwa lata w BUFU.
--- Koniec cytatu ---
Starego kolegę tak traktować :P Karas, co ty tu robiłeś na centrali o północy 31.12/01.01? :)
Doom:
traktowałe w ten sposób starego kolegę którego pewnie nigdy nie poznał :P
GlassCutter:
--- Cytat: ipman1 w Grudzień 31, 2014, 20:11:46 ---Czy po nowych zmianach jakie nastąpią w najbliższych miesiącach, BUFU powróci do zajęcia sova jak było to w 2008-2009 w rejonie Period Basis?
--- Koniec cytatu ---
SBU stawiamy cały czas :P
[BU FU] Karas:
--- Cytat: Zgudi w Styczeń 01, 2015, 06:37:25 ---
Starego kolegę tak traktować :P Karas, co ty tu robiłeś na centrali o północy 31.12/01.01? :)
--- Koniec cytatu ---
hehe, dobre pytanie. U tescia, popijamy sobie dla sportu. W 1 reku placzaca 3m corka, w 2 pilot i sylwester z tvp2... tak sie bawiO chopaki z pomorza: ] okazuje sie ze AERO2 na wiele wiecej niz centrala nie pozwala. killboardy za duzo maja obrazkow i wolno sie wczytuja.
ManganMan:
--- Cytat: KoMic w Styczeń 02, 2015, 16:12:57 ---hehe, dobre pytanie. U tescia, popijamy sobie dla sportu. W 1 reku placzaca 3m corka, w 2 pilot i sylwester z tvp2... tak sie bawiO chopaki z pomorza: ] okazuje sie ze AERO2 na wiele wiecej niz centrala nie pozwala. killboardy za duzo maja obrazkow i wolno sie wczytuja.
--- Koniec cytatu ---
Kurde a ja na Polsacie siedziałem...
Co do Aero2: Zarówno w Lęborku jak i w Zgierzu miałem o dziwo taki sam, słaby transfer (mniej niż 64 KB/s, podejrzewam że gdzieś z 8 KB/s, tak wolno nawet Centrala się u mnie ładowała...)
Ogólnie - co tam na Plaży wyłączając obecny wątek? :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej