Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
BUFU Rekrutuje dyskusja
Jonas:
Co tam w nowym korpie SokoleOko? ;D
Venzon 2003:
Nastepnym razem zapytamy sokolego, colonela i pola kenta zanim zmienimy miejscowke albo gdy bedziemy chcieli sprobowac czegos nowego...
Nitefish:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwca 06, 2012, 13:36:11 ---Nie wierzyłem, że nadejdzie dzień, w którym zgodzę się z tymi panami, ale... mają rację.
--- Koniec cytatu ---
Zawsze śmiałeś się z z blooberów po czym... dołączyłeś do NC.
Potem jak Ci się znudziło bicie anomalek i latanie na CTA założyłeś własnego korpa i sojusz. Zamieszkałeś w Syndi gdzie miała być ziemia obiecana. Ale... zacząłeś narzekać, że bloobują i hot dropują itp. Okazało się też, że nie masz 25 chętnych ludzi z własnego sojuszu do latania na floty i nie jesteś w stanie nic zrobić...
Następnie wyszedłeś z własnego sojuszu korpem i poszedłeś do Pure Madness, super niemiecka organizacja miało być epicko. Okazało się, że są... hot dropującymi lamusami wołającymi na pomoc R&K kiedy tylko coś się dzieje.
... i tak w kółko.
Sokół - masz problemy ze znalezieniem sobie miejsca w EVE. My takiego problemu nie mamy. Zmieniamy miejsce co kilka miesięcy na inne, żeby się nie nudziło, żeby spróbować czegoś nowego. Jesteś ostatnią osobą, która powinna nas pouczać co mamy robić a czego.
SokoleOko:
--- Cytat: Nitefish w Czerwca 06, 2012, 15:20:57 ---Sokół - masz problemy ze znalezieniem sobie miejsca w EVE. My takiego problemu nie mamy. Zmieniamy miejsce co kilka miesięcy na inne, żeby się nie nudziło, żeby spróbować czegoś nowego. Jesteś ostatnią osobą, która powinna nas pouczać co mamy robić a czego.
--- Koniec cytatu ---
Ależ Ci się ulało, musiałem chyba trafić w "miękkie" ;)
Nikogo nie pouczam. Wyraziłem swoje prywatne rozczarowanie kursem obranym przez korp, którego kiedyś byłem członkiem. Tyle i tylko tyle.
littleozzik:
Hahaha. Dobre.
Sokół, przyleć na Caldari Faction Night w sobotę, polatasz blobikiem drejków z sympatycznymi milicjantami, a blobik taki ma ogromne właściwości terapeutyczne 8)
Bo za niedługo zamiast ksywki "New week - new vaga" to dorobisz się "New month - new corp" ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej