Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
BUFU Rekrutuje dyskusja
sc0rp:
--- Cytat: Nitefish w Kwiecień 04, 2011, 12:27:24 ---GF zazwyczaj jest wtedy, kiedy spotykają się 2 podobne siły i jest fajna bitka. Natomiast kiedy jedna strona skacze jak żabka po sieci jb żeby zakampić 4 osoby większą to nie licz na to, że ktoś będzie na tyle durny i rzuci się na pewną śmierć :P
--- Koniec cytatu ---
Ty to sie akurat nie powinienes odzywac na temat waszej wczorajszej bitki bo byles 4 jumpy od naszej kampy (dokladnie w venal 9-r) i nie zdecydowales sie wskoczyc do 4u9 (pierwszy system w deklein), wiec nie masz pojecia jak wygladaly sily. Po pierwsze primo was bylo 9 osob a nie 4, po drugie secundo nas bylo 11: http://www.cbc-eve.com/killboard/?a=kill_detail&kll_id=9949 + ja ktory pilnowal tyłów (czyt. zaspał i lecial "jak zabka po sieci jb"). Wiec nitefish nie pitol. Generalnie jesli wam fun sprawia logoffsky kiedy flota przeciwnika jest podobna w sile to no problem, ale przynajmniej przestancie mowic jak to lubicie walczyc gdy wrog ma przewage (ktora byla na poziomie 2 shipow lol). PR na centrali bacie dobry, rzeczywistosc in game poki co jest inna.
SokoleOko:
Dark... nie trolluj, tylko poczekaj na efekt paru spotkań. Bić pianę na forum każdy potrafi.
sc0rp:
Co racja, takze juz nie troluje bo w koncu jestesmy sasiadami :D
Nitefish:
@Dark - nie wiem jak to policzyłeś że nas było 9, bo na wszystkich killlach są 4 osoby (chyba, że liczysz wszystkich zaraportowanych bufiaków w regionie :P). Ja nie leciałem z nimi akurat tylko szukałem czegoś bliżej domu. Poza tym nie będę się rzucał sam w środek waszego pastwiska jak drugi raz w życiu lecę vagasem i nie wyrabiam jeszcze na zakrętach :P
Co do przewagi - trzeba mieć mózg Dark, jak kampi hic, 2 arazu, falcon + dps to tylko idiota by podleciał żeby wbić się z banię i zakończyć żywot w 5 sekund. Jakoś sam nie masz takich pomysłów...
Venzon 2003:
proDOT damage control by SokoleOko
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej