Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[UA] Unseen Academy - korporacja szkoleniowa - dyskusja

<< < (42/43) > >>

[BU FU] Karas:
Z tego co słyszałem pokątnie, to tam dodatkowo były jakieś tarcia, bo Markusik podobno chciał wrócić do UA i ponownie je prowadzić ale nie pykło.
Szkoda. bo to było coś, co mu świetnie szło. Sam jestem dumnym kadetem jego szkoleniówki: ] było fajnie. CO prawda przez lata perspektywa się zmieniła na pewne sprawy. Ale w tamtym czasie i z tamtą moją wiedzą było super. Nawet od nas mogłby kto poprowadzić jakiś wykład, np z dedania w kosmosach od przyczyn niezależnych.

Doom:
Akademia wstrzymała działalność z powodu braku kadetów i problemów kadrowych.
O późniejszych próbach reaktywacji się nie mogę wypowiadać bo nie mam danych poz tym że ewidentnie nie skończyły się sukcesem

Zgudi:

--- Cytuj ---tam dodatkowo były jakieś tarcia, bo Markusik podobno chciał wrócić do UA i ponownie je prowadzić ale nie pykło.
--- Koniec cytatu ---

--- Cytuj ---Ibanez przestał grać i nie oddał uprawnień? Czy gra i .... nie przekazał nikomu uprawnień?
--- Koniec cytatu ---
Jeśli ktoś chce wskrzesić coś co było fajne to robienie tej osobie problemu z jakimiś uprawnieniami jest tak bezsensowne i abstrakcyjne, że brak słów.

[WILD5] Gagat:
Myślę, że nie ma co wskrzeszać, jak już to lepiej zrobić coś od nowa. Ale obecnie chyba jest jakaś akademia pana plexa czy cus, ale nie wiem na jakiej zasadzie to działa

Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka

Gaunt:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Sierpień 19, 2019, 06:37:17 ---Z tego co słyszałem pokątnie, to tam dodatkowo były jakieś tarcia, bo Markusik podobno chciał wrócić do UA i ponownie je prowadzić ale nie pykło.
Szkoda. bo to było coś, co mu świetnie szło. Sam jestem dumnym kadetem jego szkoleniówki: ] było fajnie. CO prawda przez lata perspektywa się zmieniła na pewne sprawy. Ale w tamtym czasie i z tamtą moją wiedzą było super. Nawet od nas mogłby kto poprowadzić jakiś wykład, np z dedania w kosmosach od przyczyn niezależnych.

--- Koniec cytatu ---

świetne czasy!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej