Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[UA] Unseen Academy - korporacja szkoleniowa - dyskusja

<< < (39/43) > >>

[FNA] Szibi Akam:
Próbowałem się zarejestrować ale cały czas błąd wyskakuje - Wrong accessMask -> wybrany_login

Doom:
Unseen aktualnie nie jest aktywne. Ich zasoby sieciowe jesli się nie myle przepadły z hostingiem, albo zostały przeniesione do jakiegos magazynu

[FNA] Szibi Akam:
Robię drugie podejście do Eve, zielony jestem całkiem, szukam przyjaznego corp'a gdzie od czasu do czasu ktoś coś wytłumaczy jak koniowi na polu :-)

Nie mam pomysłu na to jak zacząć - jaką rasą / jaki bloodline / ancestry / education.

Dodam, że wcześniej z MMO kilka lat temu grałem w WoW, przestałem jak się dzieciaki urodziły, obecnie incydentalnie popykuję w D3.
Próbowałem kiedyś EVE, ale bez powodzenia, może za młody byłem ?
Może się znajdzie ktoś życzliwy, kto pomoże i będzie miał cierpliwość do 40 latka :-)

[WILD5] Gagat:
Project haven jest przyjazny. Low sec, doskonale miejsce na start

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

[BWTF] Savannah Kado:

--- Cytat: [FNA] Szibi Akam w Maj 09, 2017, 18:20:42 ---Robię drugie podejście do Eve, zielony jestem całkiem, szukam przyjaznego corp'a gdzie od czasu do czasu ktoś coś wytłumaczy jak koniowi na polu :-)

Nie mam pomysłu na to jak zacząć - jaką rasą / jaki bloodline / ancestry / education.

Dodam, że wcześniej z MMO kilka lat temu grałem w WoW, przestałem jak się dzieciaki urodziły, obecnie incydentalnie popykuję w D3.
Próbowałem kiedyś EVE, ale bez powodzenia, może za młody byłem ?
Może się znajdzie ktoś życzliwy, kto pomoże i będzie miał cierpliwość do 40 latka :-)

--- Koniec cytatu ---
Srednia wieku wpasowujesz sie w nasz korp :-D. Jesli szukasz zabawy w nullu to szukaj kontaktu na kanale in game BWC HQ albo mail do mnie w grze :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej