Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[UA] Unseen Academy - korporacja szkoleniowa - dyskusja

<< < (37/43) > >>

[UNSEE] Mintak Smoke:
No błagam...to nie jest takie trudne...chyba, że Ty miałeś z tym problemy, ale pamiętam, że jednak byłeś w UA ;).

Zgudi:
To powinno być łatwe, ale Filipowi raczej chodzi o to, że nikt nie ma ochoty tego robić. :)

[BU FU] Karas:
pamietam, ze raz odwazylem sie tymi misjami odrobic lekko ujemny standing do minmatarow. Bo aby wejsc do milicji musi byc powyzej 0. ja mialem chyba -1.4 na alcie, albo jakos tak. dla kazdej frakcji sa 3 szkoly z tymi misjami, kazda daje chyba cos okolo 45 misji co daje w sumie 135 EBanych tutorialowych misji, ktore zrobilem w ciagu 1 dnia : ] "musk" rozebany....

Filip Bonn:
Jakieś półtora roku temu zrobiłem wszystkie tutoriale dla amarrow w ramach podbijania standingow.

A co do wymagań UA, to jeśli dla kogoś skończenie tutoriala i przeczytanie dziesięciu punktów statutu UA to wysrubowane wymagania to masakra.

Qlko1:

--- Cytat: [..MKI] Filip Bonn w Styczeń 27, 2016, 09:29:52 ---Jakieś półtora roku temu zrobiłem wszystkie tutoriale dla amarrow w ramach podbijania standingow.

A co do wymagań UA, to jeśli dla kogoś skończenie tutoriala i przeczytanie dziesięciu punktów statutu UA to wysrubowane wymagania to masakra.

--- Koniec cytatu ---
Nigdy nie skończyłem tutoriala  :) Rozumiem, że się nie dostanę?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej