Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[UA] Unseen Academy - korporacja szkoleniowa - dyskusja
[WILD5] Gagat:
Slyszalem, że powodem było małe zainteresowanie. Ale napewno więcej może pewiedziec ktoś z zarządu akademii
Xeovar:
--- Cytat: [WILD5] Gagat w Styczeń 21, 2016, 16:39:50 ---Slyszalem, że powodem było małe zainteresowanie. Ale napewno więcej może pewiedziec ktoś z zarządu akademii
--- Koniec cytatu ---
To dziwne, ostatni raz jak prowadziłem coś dla ludzi z UA (wrzesień? październik) było bardzo dużo kadetów. Koło 20 osób mimo że to było nieobowiązkowe, tj nie wliczało się do ich programu na zaliczenie.
Xarthias:
Przekażcie temu co tam jeszcze rządzi, że jak będą gasić światło, to niech się ze mną skontaktują (najlepiej nie ingame tylko tu, albo mailem), bo nie chciałbym, aby korp został zlikwidowany zupełnie.
Xeovar:
--- Cytat: [GEWNS] Xarthias w Styczeń 23, 2016, 20:28:02 ---Przekażcie temu co tam jeszcze rządzi, że jak będą gasić światło, to niech się ze mną skontaktują (najlepiej nie ingame tylko tu, albo mailem), bo nie chciałbym, aby korp został zlikwidowany zupełnie.
--- Koniec cytatu ---
Ostatnim CEO jest chyba IbanezM, jego alt kontroluje teraz UA jeśli się nie mylę.
[UNSEE] Mintak Smoke:
Takie szybkie sprostowanie:
1. Unseen Academy nie została zamknięta.
2. Z braku czasu mojego a przed wszystkim braku zainteresowania ze strony potencjalnych kadetów, na pewien okres czasu (mam nadzieje, że to będzie miesiąc, może dwa...) ograniczymy się do działalności na Forum.
3. @Xeovar, wybacz, ale z tych 20 osób na tamtym szkoleniu, ponad połowa osób była albo z C0VENu albo byli to Kadrowicze UA :)
4. Jeżeli podczas rejestracji na forum wyskakuje Wam bład - Invalid Access Mask, to znaczy, że w API Key macie zaznaczone nie te parametry co trzeba.
5. Jeżeli ktoś ma ochotę bardziej się zainteresować Unseen Academy - zapraszam do rozmowy na TeamSpeaku Unseen Academy po godzinie 19stej PL time.
Jestem prawie codziennie. Jeżeli jestem wymutowany lub na kanale AFK, wystarczy użyć funkcji "poke". :)
o/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej