Eve Online > NoobGarten

Re-map atrybutów

<< < (2/8) > >>

Gaavrin:

--- Cytat: SokoleOko w Lutego 04, 2011, 11:34:44 ---Remap świetnie sprawdza się w przypadku starych graczy, którzy mają kilkadziesiąt mln SP i np. stwierdzają, że czas najwyższy robić skille do bonusów flotowych. Wtedy na kilka miesięcy pakują wszystko w charyzmę i jadą po kolei wszystkie "gang-linki".

--- Koniec cytatu ---

Myślałem o czymś takim, ale mam pewną wątpliwość, może przy okazji ktoś ją rozwieje.
Robiłem remap w sierpniu 2010, teoretycznie z założeniem że następny będę robił za rok, po incursion dostałem darmowy remap, z którego narazie nie korzystałem, bo kolejke skilli mam jeszcze dlugą. Czy w sierpniu 2011 będę miał do dyspozycji dwa remapy, czy po wykorzystaniu tego z incursion na następny będę musiał czekać znowu rok?

SokoleOko:
Remapy można "zbierać"... ja już uciułałem chyba trzy. Czyli - przykładowo - jeśli przez kilka lat grania nie będziesz z nich korzystał, to potem możesz sobie robić remap co tydzień, jak będziesz miał taką fantazję.

Goomich:
Uciułałes, bo miałes jednego i ci w incursji dali dwa.

Dudi:
Postać jest sotsunkowo młoda co prawda jest niby z marca zeszłego roku ale faktycznego grania to miał ze 2 miesiące.

Doom:
To dołączam do rady byś się z tym wstrzymał jeszcze troche.
Po kasacji lerningów masz parametry prawie identyczne z tymi jakbyś miał lerningi na max co daje nie najgorsze wartości

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej