Eve Online > NoobGarten

Re-map atrybutów

<< < (7/8) > >>

Belm Starr:

--- Cytat: Gaavrin w Marca 03, 2011, 19:22:52 ---Jesteś tego pewien? Jakiś czas temu szukałem, czy tak faktycznie jest, jak piszesz. W końcu napisałem petycje z pytaniem, czy po roku od ostaniego remapu będę miał 2 i dostałem odpowiedź, że nie, że w sierpniu (bo ostatni remap robiłem w sierpniu 2010) nie będe miał dwóch remapów dostępnych, tak samo jeżeli zrobię remap teraz to następny będe mógł zrobić dopiero za rok, a nie w sierpniu, jakbym chciał żebym mógł. Możliwe że GM który mi odpisywał, napisał mi tak, bo tak mu się wydawało, bez sprawdzenia jak jest naprawdę, więc jeżeli masz tą informację potwierdzoną (np dostałeś drugi remap), to napisze mu że jest idiotą i żeby zaczął sprawdzać informacje, bo wprowadza ludzi w błąd.

--- Koniec cytatu ---

Jeden z moich altów miał taką sytuację, że w dzień kiedy wszyscy mieli dostać bonusowego remapa, mijało mu akurat 12 miesięcy od jego ostatniej zmiany atrybutów. Po zalogowaniu widzę: 1 remap. Poszła petycja, GM przyznał, że tak być nie powinno i po kilku dniach przepychanek (GM pisze - remap już powinien być, ja widzę że nie ma, i tak trzy razy) odzyskałem tego drugiego.

BTW. Obiło mi się o uszy, że cytowanie korespondencji z GMami jest zabronione, prawda to?

Dormio:
Niewykorzystane remapy się nie kumulują. Sprawdzone na sobie, na 4 charach.

SokoleOko:
Ale wszystkie czy tylko te bonusowe?

Dormio:
A często dostajesz bonusowe ?
Bazowe niewykorzystane remapy się nie kumulują. Na 2 z 4 charów wykorzystałem remapy jak tylko zostały wprowadzone. Od tego czasu nic nie zmieniałem, więc powiniem uzbierać kilka, a w rzeczywistości na wszystkich charach mam dokładnie tę samą ilość remapów (doliczając bonusowe).

Pol Kent:

--- Cytat: Dormio w Marca 04, 2011, 09:54:49 ---Niewykorzystane remapy się nie kumulują. Sprawdzone na sobie, na 4 charach.

--- Koniec cytatu ---

Wyjaśnij.
Jeśli mam postać, której 12miesięcy od remapu mija, np. 1 maja, to Twoim zdaniem nie dostanę nastepnego ramapa bo nie wykorzystałem poprzedniego (standardowego) i jeszcze dodatkowo mam ten extra - mam 2 remapy w tej chwili na postaci i według tego co piszesz nie będę miał trzech ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej