Eve Online > NoobGarten

Gtc Pomyłka :(

<< < (2/3) > >>

Khobba:

--- Cytat: CMHQ_Widget w Lutego 03, 2011, 15:14:54 ---Możesz stworzyć PLEXy z czasu konta. Niestety 1 miesiąc stracisz, ale drugi uda Ci się uratować.

--- Koniec cytatu ---
O, nie wiedziałem o tym :)

akacja:
Dobra przeglądam forum i chyba  ślepy jestem.
Czy jest szansa na info jak przerobic teraz aktywne czas gry 60 dni na plexa 30 dni ?
Jest to możliwe z poziomu www czy gry i prosiłbym bardzo o jakaś krotka instrukcje.
Kontrakt, aktywacja, to wiem ale nie wiem jak zabrać się za konwersje czasu gry na plexa.

CMHQ_Widget:

--- Cytat: akacja w Lutego 03, 2011, 15:37:06 ---Dobra przeglądam forum i chyba  ślepy jestem.
Czy jest szansa na info jak przerobic teraz aktywne czas gry 60 dni na plexa 30 dni ?
Jest to możliwe z poziomu www czy gry i prosiłbym bardzo o jakaś krotka instrukcje.
Kontrakt, aktywacja, to wiem ale nie wiem jak zabrać się za konwersje czasu gry na plexa.

--- Koniec cytatu ---

Wiesz co, takie rzeczy to zawsze z panelu usera na www się robiło, ale sam też nie widzę takiej opcji. Nie używałem tego nigdy, albo to zmienili albo to była plotka. Pamiętam, że zaraz po tym jak wprowadzili plexy słyszałem, że można zamienić czas na plexy. Chyba nawet widziałem taką opcję, ale albo już jej nie ma, albo to zawsze działało na zasadzie KOD -> 2 PLEXy. Więc sorry, chyba zostaje Ci tylko opcja napisać do GMa. Z tym że wątpie żeby zrobił coś takiego.

akacja:
Spoko pomęczę ccp zobaczymy co powiedzą.
Przeszukałem fora en i wyszło ze tak można zrobić z gtc 2 plexy, ale GTC nie może być aktywowane , w moim przypadku zostalo aktywowane przez www wiec kod jest już nieważny.

Nic czekam na odpowiedz ccp, podobno jak przenosi się miedzy swoimi kontami nie robią problemów.
Nic pożyjemy zobaczymy i dam znać jak sprawa się zakończy.

NeX:
  Działało w dwie strony. Kod na 2 plexy i z powrotem 2 plexy na kod. Zamiany czasu na plex nigdy nie było, ale zawsze rozmowa z GMem może coś dać. Opisz sytuację i poproś o przeniesienie aktywacji na inne konto. Przy odrobinie cierpliwości może otrzymasz jakąś pomoc. Moim zdaniem jest co najmniej techniczna możliwość przeniesienia równowartości jednego plexa (30 dni) na drugie konto. Kwestia dobrej woli Master GMa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej