Eve Online > NoobGarten
Nowy gracz: API
cyberpunk:
Witam wszytkich.
Mam program Evemon, po uruchomieniu pyta mnie o API, to też grzecznie klikam na link i przechodzę do strony EveOnline..
i tu zaczyną się schody..wygląda to tak..uruchamia mi się ekran logowania. Loguję się, na razie ok, kiedy przechodzę do Eve Insider aby znaleźć API klucz
znowu mam ekran logowania, ponownie wpisuję login i hasło klikam Login i nic się nie dzieje..po kliknięciu w formularzach pojawiają się puste pola.
Mam windę 7 pro 64 bit, używam firefoksa nowego, próbowałem na operze, to samo, na jakiejś przegladarce 64 bit to samo, usuwałem cache, cookies..nie pomaga.
Przypadkowo u kuzyna udało mi się zalogować (win 7 he 32) i pomyślałem może dopiero ta opcja jest dla mnie dostępna..wrociłem do domu i tutaj bez zmian..
Pomocy, już mi się pomysły kończą..pozdrawiam
Xarthias:
Może masz zablokowane zapisywanie ciasteczek?
W przeglądarce, albo system blokuje katalog z ciasteczkami, albo firewall/av uznał stronę za niebezpieczną i nie pozwala jej zapisywać cookich.
Polookaj dobrze po ustawieniach, bo to wygląda właśnie na problem z ciastkami.
cyberpunk:
Jak klikam na kłódce w rogu firefoxa, to na eve onlina wyskakuje info ze strona ok, ciasteczka są zapisywane, wyłączyłem firewalla, reinstaowałem Firefoxa - to samo, acha w eve insider mogę się zalogować by wysłać komuś z buddy triala, ale na My Character już nie :( co robić ?
Doom:
Dawno masz konto? Jak jest świerze (poniżej doby?) to nie masz tam dostępu, podobnie było kiedyś chyba z kontami typu trial
cyberpunk:
konto ma juz ok dwóch tygodni, po kilku dniach grania na trial kupiłem GTC..więc to nie to
Może reinstall całej windy coś da..
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej