Eve Online > NoobGarten

Nowy gracz - Matar

<< < (20/23) > >>

lkasprzak:
racja, to tylko gra a ja zawsze sie cykam ze strace shipa :D tyle ze potem trza misje robic a mam chyba awersje do PVE lol :p jak patrze na korpowym jak 2 miesieczne chary z frakcyjnymi pompkami wartymi 70kk na misje lataja we frakcyjnych BSach a u mnie 20kk na wallecie hyhy :D

Doom:
Latasz po low. Patrol po paskach w home systemie i masz na frega z fitem, czasu spalisz mac tyle co na jednej misji

SokoleOko:

--- Cytat: lkasprzak w Lutego 15, 2011, 22:19:12 ---u mnie 20kk na wallecie hyhy :D

--- Koniec cytatu ---

Dobry PvP-er to bogaty PvP-er.

lkasprzak:
ostatnio troche zmienilem priorytety skilowania :)zaprzestalem skilowania dzialek small t2 - zostal tylko jeden dzien - wyskilowalem za to bc na l3 do misji, zaczalem skilowac support skille z gunnery na l4, potem chyba podrzuce medium projectile na l4 i bc na 4, i chyba zaczne inwestowac w drony (bez dron na misjach to kicha :P).  A na czyms trzeba zarabiac na to pvp.

PvP ostatnio latam mniej, choc wczoraj przelatujac probem przez low na kierunkowym znalazlem barke na pasku :) glupi bylem bo moglem go combat probami na jeden skan wziasc i warpnac na 0, ale nie chcialem by zobaczyl proby. Zmienilem statek na Riftera, warpnalem na pasek na 0, barka byla na 23km. Dolecialem do 15km i zwial - mialem krotki punkt :/ szkoda bo z 15 baniek bym od niego wyciagnal :P chyba ze by mnie pojechal hehe :)

Stracilem tez Hurricane w low robiac Radar site, moj blad - zle ustawilem skaner kierunkowy i nie widzialem prob. Na dodatek chmara ratow sie zrespila, i zanim zobaczylem BC i BS w gridzie juz bylo za pozno :) Co ciekawe, po tej akcji lecac po nowego shipa zobaczylem blink w Wallecie - 55mln ISK donacji od goscia, ktory mnie zestrzelil. Okazalo sie, ze polak latajacy kiedys w Blackwater Company :) przeprosil, ze mnie stuknal :) Zlozylem nowy ship i jeszcze ok. 20mln ISK zostalo :) Sa porzadni ludzie na tym swiecie :P

Pytanie:
1. Oplaca sie robic anomalki w high sec (systemy 0.5)?

Pozdrawiam :)

Doom:
Anomalki raczej nie, ale te saity na które proby sie wywala trafiają sie dochodowe

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej