Eve Online > NoobGarten

Nowy gracz - Matar

<< < (18/23) > >>

Doom:
Sporo zalezy od tego jaki koleś miał fit, jak bufor na dwóch mse to raczej by Cie przetrzymał

lkasprzak:
na kb widzialem ze latal na jednym mse, gosc mial chara ok 3-4 miesiecznego

lkasprzak:
ok, mialem kolejna akcje tym razem z Incursionem.Podczas gdy go skanowalem na celestialu na allignie niespodziewanie na mnie wskoczyl na 50 km. Szybki approach. Jako ze z Thrashera zdjalem mwd by zalozyc punkt, weba i MSE trochecto trwalo. Zdecydowalem sie na 7x200mm AC i zdalo to egzamin jako ze Thrasher ma 10% do trackingu. Dosc szybko pufnal. Fita mial na armorze a ja mialem frakcyjne ammo na explo :) Troche sie jednak spocilem bo gdy wypuscil drone i chcialem ja namierzyc stracilem ship z targeta i nie zauwazylem. Nie mial zafitowanego zadnego modulu do jammingu.
Dlaczego tak sie stalo?

ps. musze sprobowac fita na artach i dlugim punkcie :)

Colonel:

--- Cytat: lkasprzak w Lutego 12, 2011, 21:46:21 ---ok, mialem kolejna akcje tym razem z Incursionem.Podczas gdy go skanowalem na celestialu na allignie niespodziewanie na mnie wskoczyl na 50 km. Szybki approach. Jako ze z Thrashera zdjalem mwd by zalozyc punkt, weba i MSE trochecto trwalo. Zdecydowalem sie na 7x200mm AC i zdalo to egzamin jako ze Thrasher ma 10% do trackingu. Dosc szybko pufnal. Fita mial na armorze a ja mialem frakcyjne ammo na explo :) Troche sie jednak spocilem bo gdy wypuscil drone i chcialem ja namierzyc stracilem ship z targeta i nie zauwazylem. Nie mial zafitowanego zadnego modulu do jammingu.
Dlaczego tak sie stalo?

ps. musze sprobowac fita na artach i dlugim punkcie :)

--- Koniec cytatu ---

moze wyszedl poza zasieg namierzania Twojego statku...

Pol Kent:

--- Cytat: lkasprzak w Lutego 12, 2011, 21:46:21 ---Troche sie jednak spocilem bo gdy wypuscil drone i chcialem ja namierzyc stracilem ship z targeta i nie zauwazylem. Nie mial zafitowanego zadnego modulu do jammingu.
Dlaczego tak sie stalo?

--- Koniec cytatu ---

Przychodzą mi do głowy trzy możliwości:
1. Wylesiałeś poza zasięg lockowania i straciłeś locka, ze tak to ujmę w naturalny sposób
2. W ferworze waliki "odkliknąłeś" sobie sam ikonkę lock i straciłeś target
3. Jednak miał coś z e-war jammer albo sensor dampener.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej