Eve Online > NoobGarten

Nowy gracz - Matar

<< < (17/23) > >>

Colonel:
A od siebie dodam ze nie res jest najważniejszy a siła z jaka piepszniesz przeciwnika
Jeśli jest dość duża to znaczenia nabiera użycie ammo "celnego"
Jak titanium sabot, czy daleko dystansowego jak nuclear.
W tarcze przykładowo Vagaska dobrze strzelać kinetykiem

I chyba Offtop wyszedł z tego topiku

SokoleOko:

--- Cytat: Colonel w Lutego 11, 2011, 14:25:11 ---A od siebie dodam ze nie res jest najważniejszy a siła z jaka piepszniesz przeciwnika
Jeśli jest dość duża to znaczenia nabiera użycie ammo "celnego"
Jak titanium sabot, czy daleko dystansowego jak nuclear.
W tarcze przykładowo Vagaska dobrze strzelać kinetykiem

I chyba Offtop wyszedł z tego topiku

--- Koniec cytatu ---

Eeeee.... czy możesz przeczytać co napisałeś i upewnić się, że dokładnie to miałeś na myśli?

Hint: pojedynek Vagabonda strzelającego Phased Plasma z armor Zealotem strzelającym z laserów ;)

Goomich:

--- Cytat: SokoleOko w Lutego 11, 2011, 15:07:24 ---Eeeee.... czy możesz przeczytać co napisałeś i upewnić się, że dokładnie to miałeś na myśli?

Hint: pojedynek Vagabonda strzelającego Phased Plasma z armor Zealotem strzelającym z laserów ;)

--- Koniec cytatu ---

Wydaje mi się, że Colowi chodziło o to, że broń o lepszym trackingu i zasięgu może zadawać więcej obrażeń, niż broń teoretycznie silniejsza,  ale z gorszym trackingiem i zasięgiem.

SokoleOko:
A to zgoda :)

lkasprzak:
dzis troche racilismy po low i szperalismy po anomalkach w celach zarobkowych. Efekt - po moze 2kk na glowe, to juz lepiej klepac misje :p chyba prawdziwa kasa tylko w null :)

pod koniec wojazy wskoczyl Jaguar i ewidentnie szukal rozroby. Kolega r4kez juz alignowal w Hurku gdy ja w Thrasherze warpowalem na belta. Niestety zwial a co sie pozniej okazalo drugi z gangu stal przyklejony do gate'a w systemie obok ;p tak wiec dzis nic nie postrzelalismy, ale az mnie nosilo tak chcialem sprobowac sie potluc z tym Jaguarem.

Pyt.

1. Jakie mam z nim szanse w Thrasherze na mwd bez weba, ale z nosem i 7x200mm named AC i frakcyjne ammo. Dps mam w granicach 150 i volley ok. 500.
2. Zastanawialem sie nad 7x250mm howitzer z mwd, disruptorem zamiast scrambla i trzymaniem sie na ok. 10 km i probowaniu zdmuchnac freje volleyami, bo volley mam ok 700 ale dps ok 90. Ale musze ten fit potestowac na zaprzyjaznionych frytach :p Co lepsze?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej