Eve Online > NoobGarten
Nowy gracz - Matar
[VIDE] Herezja:
Jak zaczynałem grę te 2 lata temu czy więcej zagościłem na krótki czas do UA i była tam kobieta. W torii były szkolenia pvp prowadzone przez Ciebie ale ... przyznaje nie załapałem się na żadne bo zwyczajnie trial się skończył (kolejny) i pamiętam, że była tam jedna kobieta w składzie grupy nowicjuszy i właśnie specjalne szkolenia dla niej robiłeś (paru młodych jak ja się z jednej strony śmiało a z drugiej zazdrościło jej tego prywatnego szkolenia).
Może od razu dodam, że nie pamiętam nicka tej kobiety ale wiem, że już nie gra (jak jeszcze nick pamiętałem to popytałem o nią i okazuje się, że z gry zrezygnowała)
SokoleOko:
Bzdury piszesz. 2 lata temu nie prowadziłem szkoleń w UA, bo sam byłem kadetem. Dopiero w kwetniu 2009 opuściłem UA.
Gdzieś na miesiąc przed odejściem organizowałem cykliczny event dla kadetów, który szkoleniem jednak nie był. I na bank nie robiłem z tego żadnych indywidualnych zajęć.
[VIDE] Herezja:
Na 99% jestem pewien, że szkolenia miaa.
ThakRa:
--- Cytat: lkasprzak w Lutego 09, 2011, 20:59:59 ---nie no ja rozumiem ze regulamin i jakies zasady musza byc. Chce skonczyc akademie i.podst. szkolenia oraz pvp bo tajniki dopiero zglebiam i wielu rzeczy pewnie nie wiem. Nie chce wystepowac z UA, kadra jest bsrdzo mila, szkolenia profesjonalne tylko ten zakaz mnie przeszkadza, ale jak mus to mus postaram sie do low nie latac :) dzieki wszystkim za slowa zachety
--- Koniec cytatu ---
Skoro nie wolno ci latać do low... to skocz od razu do 0.0 :) Keberz(Hi)---->HED-GP(0.0).
Low ominięte, zakaz też :)
SokoleOko:
Zakaz obejmuje też 0.0 :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej