Eve Online > NoobGarten

Nowy gracz - Matar

<< < (11/23) > >>

Khobba:

--- Cytat: Doom w Lutego 09, 2011, 18:41:02 ---(...)

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Aenyeweddien w Lutego 09, 2011, 19:16:27 ---(...)

--- Koniec cytatu ---
Luz, ja nie sugeruję mu łamania regulaminu UA. Wiecie, że popieram i cenię Waszą działalność.

Aeny, Mando, no offence, ale po prostu jeśli chłopak czuje, że nie potrzebuje już UA, to może z niej wystąpić - niewykluczone, że i Sakulowi, i Wam to wyjdzie na dobre.

edit: Sakul, oczywiście, jeśli nie masz jeszcze 15PMek z zaproszeniami do różnych korpów, to nie występuj z UA :) żeby potem nie było na mnie :P

Aenyeweddien:
Khobba nikt nikogo na siłę nie trzyma w każdym momencie gracz może odejść z korpa kwestia tylko z odznaką (i jaką) czy bez. Ale jeśli zaakceptował prawa panujące w UA to nie można się dziwić że chcemy by te zasady były przestrzegane (nie zostały one ustalone tak dla kaprysu tylko podyktowane to było oceną konkretnych zdarzeń).
A całą sytuację przełóżmy to może na język pvp co by to było jakby w czasie roamu na terenie wroga kolega poleciał sobie gdzie indziej (lecąc np logistykiem albo lepiej comandem z linkami) bo mu się coś nie spodobało i zaczął do tego dyskutować z FC.

Zostawiam temat do przemyślenia.

lkasprzak:
nie no ja rozumiem ze regulamin i jakies zasady musza byc. Chce skonczyc akademie i.podst. szkolenia oraz pvp bo tajniki dopiero zglebiam i wielu rzeczy pewnie nie wiem. Nie chce wystepowac z UA, kadra jest bsrdzo mila, szkolenia profesjonalne tylko ten zakaz mnie przeszkadza, ale jak mus to mus postaram sie do low nie latac :) dzieki wszystkim za slowa zachety

SokoleOko:
Piękny przykład urawniłowki.

W ciągu ostatnich kilku miesięcy nie przypominam sobie w UA lepszego zabijaki, który miałby taki zew krwi i wielkim błędem jest stawiać go w jednym szeregu z kadetami, których endgame jest kopać hulkiem velda w hisecu.

Sakul - jak wytrzymasz w UA to plus dla Ciebie, ale jak byś nie dał rady, to poświęcę jeden wieczór i zrobię Ci indywidualne szkolenie takie, jak robię raz na miesiąc w UA - więc szkolenia PvP nie stracisz. W razie czego łap mnie ingame.

R4kez:
hej witam , Tez sie piszę na taka indywidualną lekcję :]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej