Eve Online > NoobGarten
Nowy gracz - Matar
lkasprzak:
koniec z pew pew w low, przyszedl odgorny zakaz latania w low do czasu ukonczenia szkolenia podstawowego. Rozumiem ze regulamin regulaminem ale ten zapis jest imo bez sensu, zabiera przyjemnosc z gry :p skoro ktos nie chce tam latac bo sie boi to rozumiem, ale jesli ktos chce jak my to przeciez latamy na wlasna odpowiwdzialnosc. Robimy ssy, korzystamy z kierunkowego, czasami z proberow, wybieramy odpowiedniego przeciwnika. Placimy za statki z wlasnej kieszeni, za gre rowniez. Dzis wybulilem 20e za kolejny miesiac a tu zakaz :) nie krytykuje wladz UA - bron boze, tylko nie rozumiem tego zakazu pod grozba wywalenia z korpa, a wyglada to tak jakby brak szkolen z UA zamykalo jakakolwiek droge do polskich korpow. Chce ukonczyc szkolenia bojowe, zwiazane z pvp - reszta mnie nie interesuje. Chcemy lapac exp zwiazany z pvp a nie przez najblizsze tyg klepac misje :) az sie do gry logowac nie chce :p
Khobba:
--- Cytat: lkasprzak w Lutego 09, 2011, 17:20:03 ---(...)
--- Koniec cytatu ---
tbh, mam wrażenie, że po Twoich postach tutaj, sporo korpów pvp lub przynajmniej wannabe-pvp wzięłoby Cię z pocałowaniem w rękę nawet bez szkoleń. Nie wiem, czy się w UA jeszcze możesz czegoś nauczyć ;) W skrócie - chcesz latać PVP, czujesz się na to gotowy, to lataj i się nie przejmuj.
Doom:
@Khobba pół dnia zajeło nam wymuszenie na nim powrotu z low do high, jak go nie przestaniesz buntowac przeciw regulaminowi UA to... nie wiem ale wymyślę coś wrednego
@Sakul:
- ten regulamin po coś powstał i to chyba jeszcze w czasach kiedy Xart dowodził UA, a w low naprawdę można było znaleźć łatwo fajne pvp
- UA ma własne forum na którym nawet jest chyba dział gdzie kadeci mogą zgłaszać odpowiedni uwagi
- to straszne szkolenie podstawowe ukończysz dziś jeśli nie wkurzysz papuga, więc STFU i jak sie nudzisz to pobaw się w zarabianie na jakiś większy ship pvp
Siri Irme:
Nie ograniczajcie chłopaka. Macie samorodny talent i zamiast go szlifować, temperujecie.
Aenyeweddien:
Przychodząc do UA kolega zaakceptował zasady tu panujące a jedna z nich mówi że:
--- Cytuj ---
* Kadet który nie zaliczył podstawowych szkoleń (Szkolenie wprowadzenie do EvE, Szkolenie Podstawowe, Szkolenie Eksploracja i Skanowanie) ma bezwzględny zakaz samotnych lotów do systemów low-sec oraz 0.0 (null),
* Każdy Kadet ma KATEGORYCZNY ZAKAZ samotnych (bez nadzoru oficera) lotów do systemów 0.0 (null).
--- Koniec cytatu ---
tak więc jak zaliczy podstawowe szkolenia będzie mógł spokojnie latać po low i nikt mu nie będzie tego bronić.
Zaakceptował to teraz się nie dziwcie że chcemy by tego przestrzegał.
Szkolenia podstawowe są po to by w ogóle kadeci wiedzieli ocb a nie każdy jest nieoszlifowanym diamentem i nie możemy robić wyjątków od panujących w korpie zasad
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej