Eve Online > Incursions

Zmiany w wymaganiach od Incursion 1.1

<< < (3/6) > >>

[VIDE] Herezja:
Zgadzam się z Doom-em. Czasami odnoszę wrażenie, że Nasz Sokół pisze ... aby pisać ];)

SokoleOko:

--- Cytat: Doom w Styczeń 17, 2011, 12:22:44 ---Sokole sprzęt z którego aktualnie grywam w eve klasyfikuje się jako rekomendowany i ma jeszcze zapas mocy zestawu, a mimo to z pacha na pach wydajność na kilku klientach spadła.

--- Koniec cytatu ---

Skoro rekomendowany, to nie masz problemu ze wzrostem wymagań.

Wydajność spada bo dochodzą nowe funkcje grafiki - sorry, ale nie oczekuj, że jak odpalisz tyle samo klientów na raz w full (zwłaszcza z 16x AA) to będzie chodziło tak samo.

Też mi spadła wydajność i to do poziomu takiego, że 2 klienty (z czego jeden na minimum) to teraz wszystko na co mnie stać. Ale luz - mój obecny komp kupiłem jesienią 2006 i czas najwyższy na wymianę. W końcu nie gram tylko w Eve, a jak grać to "full or GTFO".

[VIDE] Herezja:
Osobiście teraz mam na pokładzie
Płyta: Gigabyte P31-DS3L
Proc: Intel Pentium E2180 dal core
Ram: Patriota 2x 1024 w latencji 4 DDR2
Grafika:  NVIDIA GeForce GTX 260 (wersja rozszerzona)

Może nie jest to już rakieta ale większości gier daje rade na full co nie zmienia faktu, że jak gram w EVE ostatnimi czasy są te problemy z "mruganiem" i czasami stargate to białe plamy.

Chupacabra:
Sokole Ty masz żonę???

Chyba nie, bo byś wiedział ile trzeba się nakombinować, żeby zapłacić za gre, a temat nowego kompa to już wcale nie wchodzi w rachubę, jest gdzieś daleko za nowym zestawem talerzy, firankami, malowaniem mieszkania, itd. a komputer??? Przecież masz nowy dopiero 4 lata!!!, ale malowanie to co 2 lata chciała by robić, kafelki w łazience 5 lat i już są złe.

Jak nie masz żony Sokole to nie wiesz co to znaczy prawdziwe PVP :)

SokoleOko:
Chupa, jeśli Ci to ulży, jestem w stałym związku dłużej niż wynosi średnia krajowa :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej