Eve Online > Incursions
Patch we wtorek, 18 stycznia.
msc_:
za niedługo będzie hotfix albo dwa :)
Są nowe misje - ja trafiłem "Dread Pirate Scarlet". Spytacie co z tego? A no to, że misja ma BSów jak Angel Extravaganza ... i po każdym warp out wszystko sie respawnuje :P
EDIT: no zrespawnowalo sie 2 razy i przestało :) poza tym misja zbugowana, nie da sie skończyć bez pomocy GMa.
lastverb:
czyli jeszcze efektowniejsza metoda farmienia kasy w empire - chainowanie misji
AreQ:
--- Cytat: Kara Mon w Styczeń 18, 2011, 19:42:29 ---Wszystko sie sciaga prawidlowo? pytam glupio bo mi updater evki pokazuje szybkosc sciagania 4x wieksza niz mam lacze :D
--- Koniec cytatu ---
Tak, normalnie się ściągało od 14. Co ciekawe mi też zawsze pokazuje 2x moje łącze czyli pokazuje 256kB/s. Później wieczorem jak wróciłem do domu i zainstalowałem ludzie już narzekali na TS że się wolno ściąga im:P ale tego się należało spodziewać:P
Kara Mon:
Pytalme glupio bo Windows pokazywal dobrze 2 megabity, a patcher 8 i elegancko liczyl sekundy do konca i megabajty zasuwaly.
Gdzies czasoprzestrzen jest zaginana wiec wole juz zaczekac do jutra do DT jak porobia wszelkie patche do patchy zeby narpawic patcha to zaryzykuje odpalenie :D
Aenyeweddien:
--- Cytat: Aenyeweddien w Styczeń 18, 2011, 20:08:26 ---To się ciesz u mnie ściąganie idzie gorzej niż krew z nosa... W tym tempie to jeszcze dobę będzie zasysał...
--- Koniec cytatu ---
Jak wychodziłam dziś do pracy (1,5 h temu) to właśnie skończyło się ściągać - widać miałam farta i przyspieszyło w nocy... Mam nadzieję że po powrocie do domu będę mogła wejść do gry (muszę pokombinować nad nowymi mordkami)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej