Eve Online > NoobGarten

Pytania początkującego o start w grze.

<< < (20/29) > >>

Zgudi:
Mam pytanie. Czy byłby ktoś chętny, żeby polatać ze mną z korporacją ministry of war, ktoś kto ma wysoki standing do tego korpa. Bo przez miesiąc wypracowałem standing do carthum conglomerate i zorientowałem się że ta korporacja nie ma misji typowo wojennych. Chodzi mi o to, żeby szybko wypracować standing do Ministry of war, bo nie chcę przewozić towarów z miejsca na miejsce, gdyż zajmują one full czasu - zbyt dużo jak dla mnie i są wielokrotnie mniej płatne niż militarne. Ponadto nie mam takiego kargo to muszę po 2-3 razy przewozić towar, bo mam statek wypracowany do PVE. Mogę zapłacić jak ktoś będzie chętny

AA tłukę te misje miesiąc i nic z tego, trza chyba od nowa, do dupy to jest!

Proszę o jakąś radę i pomoc w szybkim wypracowaniu standingu do ministry of war, mogę zapłacić paręnaście mln

ludekk:
Mam pytanie o skilla Archeology. O jakie znaleziska archeologiczne chodzi? W czym sie konkretnie przydaje?

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Zgudi w Stycznia 22, 2011, 15:35:17 ---

AA tłukę te misje miesiąc i nic z tego, trza chyba od nowa, do dupy to jest!

--- Koniec cytatu ---

polecam Unseen Academy, wlasnie dlatego zeby nie popelniac takich bledow, jak tluczenie przez miesiac niepotrzebnego standa

Doom:

--- Cytat: ludekk w Stycznia 22, 2011, 18:25:22 ---Mam pytanie o skilla Archeology. O jakie znaleziska archeologiczne chodzi? W czym sie konkretnie przydaje?

--- Koniec cytatu ---
Podczas zabawy zwanej eksploracją możesz min znaleźć archeo saity. Na takich lokacjach są specjalne puszki które otworzyc możesz jedynie Analizerem, a za obsługę tego użądlenia odpowiedzialny  jest ten skill.

ludekk:
I gdzie mozna znalezc te archeo saity? Trzeba jakies miejse brac czy co?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej