Eve Online > NoobGarten

Pytania początkującego o start w grze.

<< < (18/29) > >>

Dormio:

--- Cytat: SokoleOko w Stycznia 13, 2011, 13:32:32 ---Bo zanim Ogry (zwłaszcza T1) dolecą do BS-a odległego o 50 km, to Drake już tego BS-a zabije?

--- Koniec cytatu ---
Odległość 50km Ogre T1 pokona w max 71s. W tym czasie wg podanych przeze mnie parametrów dps (561) i skilli (all 5) Drake zada 39k ehp dmg. To wciąż za mało by zniszczyć BS wyfitowany na T1. Gołego BSa rozwali, ale to raczej podpada pod fail fity.

Dziwię się, że ktoś z Twoim doświadczeniem opowiada takie bajki.

SokoleOko:
Dormio, chyba potrzebujesz nowych okularów.

Mówimy o NPC-owaniu (spójrz jeszcze raz na mojego posta i przeczytaj zacytowany przeze mnie fragment).

W innym wątku moją wypowiedź zinterpretowałeś "bo Mystiq jest be", a chodziło o to, że pomysł jest z dupy.

Dormio:

--- Cytat: SokoleOko w Stycznia 13, 2011, 13:48:10 ---Dormio, chyba potrzebujesz nowych okularów.

Mówimy o NPC-owaniu (spójrz jeszcze raz na mojego posta i przeczytaj zacytowany przeze mnie fragment).

--- Koniec cytatu ---
Racja. Chyba potrzebuję. Odczytałem, że Drake walczy z Dominixem.

--- Cytat: SokoleOko w Stycznia 13, 2011, 13:48:10 ---W innym wątku moją wypowiedź zinterpretowałeś "bo Mystiq jest be", a chodziło o to, że pomysł jest z dupy.

--- Koniec cytatu ---
Ty pomysł uważasz z dupy, ale odpowiadasz tak jakby decydujące było to co autor ma zamiar zrobić z pomysłem. Ja uważam, że pomysł nie jest tak do końca z dupy, autor ma mniejsze znaczenie, oraz uważam, że jednak nie wiem co autor ma zamiar zrobić z pomysłem.

Ezachiel:
Nie do końca rozumiem w czym problem.
Torpedy nie mają zasięgu 50 km, i mają bardzo duży spadek dps w stosunku do celów mniejszych niż 450m obrysu, i szybszych niż 71 m/s. Więc bazowy DPS można sobie odpuścić. Ponad to, przecież nie zadają insta dmg po wystrzeleniu, tylko lecą trochę .... HM na dystansie 55km lecą naście sekund, Torpedy 55 km leciały by około 20 sec przy lv5 skill - gdyby doleciały. Drony są  wolniejsze ... o połowę w stosunku do torped i tylko Heavy, bo już medium albo small są szybsze ...  że o wersji t2 nie wspomnę. Działka z BS-a mają insta dmg, i zadają go jeśli trafią, a z dystansu 50 km trafiają praktycznie wszystko, no i mają też zwiększony dmg dla trafienia krytycznego, co się zdarza ...

Melisanda Armida:
[mod]Zwracam uwage ze to jest dzial NoobGarten prosze o konkretne odpowiedzi i nie zaczynanie standardowych centralowych dyskusji bo mlodzxi nie ogarna tego.[/mod]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej