Eve Online > NoobGarten

Pytania początkującego o start w grze.

<< < (27/29) > >>

Zgudi:
To szlag, reklamowałem swój korp na kanale "polisch". To zamiast znaleźć rekrutów to odezwali się ludzie, którzy zapowiedzieli, że wpadną tam i wszystkich nas rozp..... w 3 dupy z nudów. To może zapiszę się w końcu do UA :P

Khobba:

--- Cytat: Zgudi w Stycznia 30, 2011, 13:47:28 ---To szlag, reklamowałem swój korp na kanale "polisch". To zamiast znaleźć rekrutów to odezwali się ludzie, którzy zapowiedzieli, że wpadną tam i wszystkich nas rozp..... w 3 dupy z nudów. To może zapiszę się w końcu do UA :P

--- Koniec cytatu ---
Pogrubiłem miejsce, w którym tkwi Twój problem

Zgudi:
Jeszcze wczoraj sami odezwali się i przypomnieli słowami: "Szykuj się na wpier...... Zgudi". Żeby tak Polak Polaka za nic??? Przecież nikogo nie obraziłem :(

Khobba:
nie przejmuj się, zwykłe polishowe trolle.

a co do "Polak Polaka" - to jest gra, tutaj nie ma Polaków, tylko są Matarzy, Gallente, fanatycy i faszyści służący interesom swoich korporacji i sojuszy. Zresztą, jeśli czytasz KSOD, powinieneś zauważyć sam pewne różnice poglądów miedzy naszymi ziomkami.

SokoleOko:

--- Cytat: Zgudi w Stycznia 31, 2011, 09:18:48 ---Jeszcze wczoraj sami odezwali się i przypomnieli słowami: "Szykuj się na wpier...... Zgudi". Żeby tak Polak Polaka za nic??? Przecież nikogo nie obraziłem :(

--- Koniec cytatu ---

HTFU or GTFO.... jak nie wiesz co to znaczy, to zapytaj wujka Google.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej