Eve Online > NoobGarten

Nowa postać po likwidacji learningów

(1/4) > >>

Nebr0th:
1. Czy jest sens na start remapować atrybuty biorąc pod uwagę likwidację learningów i bonusa do skillowania?
2. Zamierzam iść w Amarrów (w każdym razie w ich statki), czy lista skilli "na rozruch" zaprezentowanych tutaj (odpowiedź #9)
http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=6317.0

nadal nadaje się na szybki start?

Goomich:

--- Cytat: Nebr0th w Stycznia 04, 2011, 10:28:06 ---1. Czy jest sens na start remapować atrybuty biorąc pod uwagę likwidację learningów i bonusa do skillowania?
--- Koniec cytatu ---

Oczywiście.

--- Cytat: Nebr0th w Stycznia 04, 2011, 10:28:06 ---2. Zamierzam iść w Amarrów (w każdym razie w ich statki), czy lista skilli "na rozruch" zaprezentowanych tutaj (odpowiedź #9)
http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=6317.0

nadal nadaje się na szybki start?

--- Koniec cytatu ---

tak

SokoleOko:

--- Cytat: Nebr0th w Stycznia 04, 2011, 10:28:06 ---1. Czy jest sens na start remapować atrybuty biorąc pod uwagę likwidację learningów i bonusa do skillowania?
--- Koniec cytatu ---

Zdecydowanie NIE.

Młody char (czyli taki do 1,5-2 lat) ciągle potrzebuje jakiś skill "na już". Teraz nie umiesz stwierdzić co Ci będzie potrzebne. Nie wiesz co będziesz chciał w tej grze robić za 3 miesiące, za 6, za rok.

Moje podejście jest takie - skilluj to co Ci potrzebne na bieżąco. W ciągu 2-3 miesięcy będziesz wiedział jakie skille z grupy social/trade/leadership Ci są potrzebne - wtedy dociągnij je do pożądanego poziomu i wykorzystaj pierwszy remap na ściągnięcie charyzmy do minimum i przerzucenie na to, co jest Ci potrzebne (PvP - zdecydowanie perception/willpower).

--- Cytat: Nebr0th w Stycznia 04, 2011, 10:28:06 ---2. Zamierzam iść w Amarrów (w każdym razie w ich statki)

--- Koniec cytatu ---

Jeśli kiedykolwiek będziesz myślał o PvP, pamiętaj że "dobry PvP-er lata każdą rasą". Oczywiście nie od razu, ale musisz się nastawić na cross-skillowanie.

No i w ramach terapii Dr. SokoleOko poleca Unseen Academy. To polska korporacja, która za darmo wprowadza pilotów w świat Eve.

Nebr0th:
@ cross-skillowanie
Jak podrosnę

@ UA
Mój terapeuta obiecał przygotować skierowanie do Senatorium pod Papugą.

Kara Mon:
1. POpieram Sokolego , z remapem nalezy poczekac troche az sie wyklaruje sytuacja do tego co czlowiek chce robic i jaka rasa chce sie latac (tak to ma ogromne znaczenie w przypadku gallente - reszta swiata) , ja np przez zbyt szybkie remapy skilowalem rok czasu minmatarskie okrety remapem pod wymaxowanie dronek  :o bo dopiero po glupim remapie dotarlo do mnie ze bez znaczenia jak wiskiluje galenciakow to bede ograniczony do 4 statkow nadajacych sie do czegokolwiek na wspolczesnym polu walki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej