Eve Online > NoobGarten
Noob w małej korporacji w low sec
SokoleOko:
Dormio, nie rozumiem o co kruszysz kopie, skoro tydzień temu napisałem
--- Cytat: SokoleOko w Stycznia 04, 2011, 11:33:56 ---napisałem co miałem napisać, autor wątku sam podejmuje decyzje.
--- Koniec cytatu ---
Pisząc o "skirmish PvP na V" nie mówiłem o skillach w grze, tylko wiedzy na temat skirmish PvP, więc nie wyciągaj mi tutaj "ile masz na V"? Zapewniam Cię, że jeśli zdechnę w med-size shipie, to tylko na skutek błędu, a nie z powodu "niedostatecznych skilli".
Dormio:
--- Cytat: SokoleOko w Stycznia 11, 2011, 13:01:38 ---Dormio, nie rozumiem o co kruszysz kopie, skoro tydzień temu napisałem
--- Koniec cytatu ---
To powiedz czemu miał służyć ten post:
--- Cytat: SokoleOko w Stycznia 04, 2011, 12:41:31 ---O tym Rifterze to...[ciach]
--- Koniec cytatu ---
?
SokoleOko:
Potraktuj go jako ad vocem.
Dormio:
A... no to moją również tak potraktuj. :P
Zgudi:
Powiem coś od siebie. Na razie jako noob latam i robię misje w hi sec, gdyż ostatnio trochę piratów tam w low się namnożyło i często kręcą się ci sami bo wiedzą, że ponad połowa naszego korpa z Zirsem to nooby jeszcze. Podciągam skille z działu navigation, żeby zapakować moduły skanowania t2 i kloak t2 do swojej cegiełki na anomalki. Potem wracam z powrotem do low. ;D
Dziś zamiast grać to dyskutowałem z ludźmi, którzy siedzieli zakampieni około godziny w posach, bo kilku stałych nieproszonych bywalców krążyło po systemach i co chwilę zaczajali się pod jakąś bramą. >:D
Dziś po kilku dniach spokoju znów dopadli kogoś. Gość "wrzeszczał" na chacie corpowym, jak by go żywcem ze skóry obdzierali. Pewnie za pierwszym razem wrzeszczałem podobnie :P
No ale to tylko taka historyjka...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej