Eve Online > NoobGarten
Noob w małej korporacji w low sec
Colonel:
--- Cytat: Dormio w Stycznia 03, 2011, 14:25:19 ---.... Tylko nie jestem pewny, czy będziesz chciał do nich wrócić, a nie np. wybrać się do jakiegoś korpa w null.
--- Koniec cytatu ---
bedzie chcial...kazdy sam musi zobaczyc co tam jest fajne i nie fajne
Melisanda Armida:
--- Cytat: SokoleOko w Stycznia 03, 2011, 12:26:17 ---na podstawie mojego niemałego doświadczenia
--- Koniec cytatu ---
Ale Ty masz ego:) W kazdym topicu podkreslasz swoje wielkie doswiadczenie ale to plus bo wiem ze jak wroce z pracy to sie posmiac bede mogl ;D
Shiro:
--- Cytat: SokoleOko w Stycznia 03, 2011, 11:22:19 ---Po logoffie z aggro od ratów ship wisi dwie minuty w przestrzeni.
--- Koniec cytatu ---
To ja z pytaniem: ile trzyma agro od ratów?
Mam na mysli sytuacje, kiedy warpuję na safe spot, siedzę w cloak'u i chciałbym wyłączyć gre, a nie mam gdzie zadokować i nie chce opuszczać systemu. Czy jeśli wylogowałem się zacloak'owany, to statek będzie tam dalej wisiał zacloak'owany przez te pare minut?
Drugie pytanie, czy Drejkiem da się na bramie wywinąć ten sam numer, co frytką (mam na myśli wyjście z gate cloak i wejście w normalny cloak w ciągu kilku dziesiętnych sekundy, poprzez klikniecię allign i cloak)? Próbowałem i nie wiem, czy mam taki paskudny ping do serwerów EVE, czy poprostu BC tak ociężale wychodzi z cloak'a. We fregacie wychodziło..
Edit:
Trzecie pytanie: nie moge odpalić cloak'a, kiedy ktoś tylko zacznie mnie targetować, czy dobiero kiedy złapie target, blokuje cloak?
Doom:
Statek z agro od ratów powinnien znikać po minucie (wedle informacji jakie miałem jakiś czas temu)
Z drakiem da sie wykręcić ten numer ale potrzebujesz więcej ogrania i pojawia sie konieczny element mwd jeśli chcesz sie ewakuowac z bramy w jednym kawałku
--- Cytuj ---Ale Ty masz ego:) W kazdym topicu podkreslasz swoje wielkie doswiadczenie ale to plus bo wiem ze jak wroce z pracy to sie posmiac bede mogl
--- Koniec cytatu ---
[admin]Nie kręcić mi tu flame, chcecie sobie pluć w twarz to macie dop tego dział[/admin]
SokoleOko:
--- Cytat: Dormio w Stycznia 03, 2011, 12:45:43 ---Czyli wg Twojego doświadczenia NIE nauczy się PVP latając po low ?
--- Koniec cytatu ---
Trzeba mieć jakieś minimum rozumienia mechaniki gry i możliwości fitowania shipów, żeby mówić o zbieraniu doświadczeniu.
Analogicznie - posadziłbyś 10-latka za kierownicą samochodu "żeby zdobył trochę doświadczenia"? Nawet do pedałów nie dosięgnie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej