Eve Online > NoobGarten
Noob w małej korporacji w low sec
Azbuga:
co do low seca polecam wstapienie do faction warfare. Możliwości zaorbkowania są bardzo dobre. 80-100 milionow w godzine dla kogos mającego drejka nie problem. inna opcja to bomber plus freta na speed tanku. nie tylko 0.0 jest fajne!
Kara Mon:
Tez nie popre drogi proponowanej przez Sokolego , ja zaluje ze high sec opuscilem dopiero po 3 albo i nawet 4 miesiacach gry , jakbym zaczynal od nowa to bym spierniczal stamtad po paru dniach :P
SokoleOko:
Chodziło mi przede wszystkim o pierwszą część, czyli "nie ma sensu po 2 tygodniach pchać się tam, gdzie jest niebezpiecznie". Co gość zrobi jak już coś będzie umiał - jego sprawa, ale teraz po prostu wdepnął w gówno.
--- Cytat: Kara Mon w Stycznia 02, 2011, 16:32:07 ---ja zaluje ze high sec opuscilem dopiero po 3 albo i nawet 4 miesiacach gry , jakbym zaczynal od nowa to bym spierniczal stamtad po paru dniach :P
--- Koniec cytatu ---
Dzisiaj jest inaczej, niż kiedy my zaczynaliśmy. W pierwszej połowie 2009 całe 0.0 płakało, że "my tu ryzykujemy życiem, a kerbiry w hisecu na L4 i tak zarabiają najwięcej". Od Dominion to się zmieniło i w 0.0 masz najgrubszą kasę, która rekompensuje niebezpieczeństwo plus, anomalki są stopniowane i n00b z cruiserem T1 też coś na tych anomalkach zarobi.
Melisanda Armida:
No to jak sam powiedziales ze dzisiaj jest inaczej to po co mu proponujesz powrot do hi:P
SokoleOko:
Ja siedziałem w hisecu 9 miesięcy, bo takie były realia gry. Dziś wystarczy pewnie 3. Na pewno 2 tygodnie to za mało.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej