Eve Online > Incursions
Nasze nowe mordy
Gregorius:
--- Cytat: Herezja w Grudzień 21, 2010, 17:16:40 ---Co to "kuleczka" i "ślepe" avatary
--- Koniec cytatu ---
kółeczka = suwaczki ;)
ślepe avatary = ??? (teraz też da się zrobić ślepaka :D)
[VIDE] Herezja:
Papug nie wyjaśniłeś a zakręciłeś ];)
Gregorius:
Hehe, no ok.
Jak masz teraz edytor pyszczków, to morphing facjaty polega na przesuwaniu suwaczkiem/rzeczonym kółeczkiem w daną część kwadratowego pola - powodowało to np. marszczenie brwi, albo podwyższenie kącików ust etc.
- czyli miałeś dość ubogie narzędzie do rzeźbienia ryłka.
Teraz zrezygnowano z suwaczków, które były znacznym ograniczeniem. (Przyznaję, nie wiem, jak działa ten morphing na SISI [nie probowalem jeszcze] - ale bez suwaczków może być cacy ;))
A ślepak ? Zapewne teraz (mam na myśli to, co jest na sisi) możesz wybrać opcję braku tęczówek i chyba w ogóle źrenicy u swojego avatara. W starym trybie taki trick robiło się poprzez wywijanie oczu (suwaczkiem a'la żyroskop) oczęta np. na maxa do góry i obracało całą sylwetkę bądź głowę w dół = w ten sposób otrzymywało się twór straszący pełnobiałkowymi kulkami w oczodołach ;)
TADAM!
Edytka:
A od siebie dodam, że oprócz tatuaży chciałbym powrót "blach" i metalowych wstawek ;))) Jak będę wyglądać bez żelaza na facjacie ?!
Ranshe:
--- Cytat: Gregorius w Grudzień 21, 2010, 17:59:35 ---Teraz zrezygnowano z suwaczków, które były znacznym ograniczeniem. (Przyznaję, nie wiem, jak działa ten morphing na SISI [nie probowalem jeszcze] - ale bez suwaczków może być cacy ;))
--- Koniec cytatu ---
Teraz łapiesz myszą za kości/mięśnie i ciągniesz. Zdecydowanie fajniejsze rozwiązanie, bo można za sporo rzeczy złapać, chociaż trochę mało to intuicyjne - jak nie wiesz, że możesz, to się możesz nie domyślić.
--- Cytuj ---A ślepak ? Zapewne teraz (mam na myśli to, co jest na sisi) możesz wybrać opcję braku tęczówek i chyba w ogóle źrenicy u swojego avatara.
--- Koniec cytatu ---
Yep, jest opcja w oczach taka sama z siebie, nie trzeba kombinować.
--- Cytuj ---A od siebie dodam, że oprócz tatuaży chciałbym powrót "blach" i metalowych wstawek ;))) Jak będę wyglądać bez żelaza na facjacie ?!
--- Koniec cytatu ---
W ogóle póki co są tylko brutorskie patrzałki dla każdego, ja liczę na więcej takich akcesoriów jak blachy itp. Hełmów i kapturów też nie ma na razie.
Gregorius:
--- Cytat: Ranshe w Grudzień 21, 2010, 18:11:45 ---W ogóle póki co są tylko brutorskie patrzałki dla każdego, ja liczę na więcej takich akcesoriów jak blachy itp. Hełmów i kapturów też nie ma na razie.
--- Koniec cytatu ---
Łeee to chyba nawet nie chce mi się tego instalować :P Ciekawe, czy się wyrobią ze wszystkim do 18. Już totalne faux pas pieprzną, jak zrobią te bajerki "dodatkowo płatne" plexem czy ISKami...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej