Eve Online > Incursions
Nasze nowe mordy
Starakopara:
--- Cytat: MasaHuku w Grudzień 21, 2010, 11:39:00 ---(...)
PS. Nie mogę się powstrzymać...Kopara o ile się nie mylę forum jest poświęcone grze EVE Online, jak przedmówca wspomniał to nie tylko działka na Cynabalu :)
--- Koniec cytatu ---
touche ;)
SokoleOko:
--- Cytat: Starakopara w Grudzień 20, 2010, 20:41:15 ---jak dla mnie mocno słaby troll ....1/10
--- Koniec cytatu ---
U mad? 0.o
To jest MMORPG i choć z RPG nie przesadzam na co dzień, to jak najbardziej jestem przywiązany do swojego chara i na przykład maina w życiu bym nie sprzedał. Jeśli kiedykolwiek przestanę grać, SokoleOko po prostu osiądzie na jednej z planet Minmatar Republic.
Zawsze cieszą mnie wszelkie update'y grafiki i dla mnie Eve może mieć takie same wymagania sprzętowe jak dzisiejsze gry. Na pohybel tłumowi, który gra na jakiś liczydłach i whine'uje, że cofnięto właśnie support dla kart graficznych starszych niż Nv 6xxxx.
Kreator postaci daje pojęcie jak za czas jakiś (niekoniecznie w tym roku) będzie wyglądała Incarna w tym roku i bardzo podoba mi się to co widzę. Zwłaszcza, że wciąż jest to work in progress, nie wszystkie opcje u mnie działały (np. nic nie mogłem zrobić oświetleniem podczas "snapshota").
[NF] Masa Huku:
No cóż rozmowy będą mniej nudne niż dotychczas :), mam nadzieję że pójdą dalej z Incarną i dodadzą jakiś ciekawy content typu przestępczość >:D itd. itp.
SokoleOko:
Na razie wszystko wskazuje na to, że Incarna w pierwotnej wersji będzie bardzo przypominać PI - niby jest, ale nie ma. Zostało tam mało czasu, że nie dadzą rady do wakacji wysmażyć sensownego gameplay'u.
Z drugiej strony, ostatnie dwa miesiące pokazują, że CCP wzięło się do roboty.
Poczekajmy na "CSM minutes", które będą opublikowane pod koniec grudnia - dowiemy się więcej na temat Incarny.
[VIDE] Herezja:
Ja czekam na coś w rodzaju eventów losowych z rodzaju: przelot dużych flot npc-y przez rożne tereny i np dziś są w teneryfie później gdzieś dalej się przenoszą (zahaczając czasem o hi sec) ale robiąc to w sposób dość losowy (np sleepersy wyłażą z dziur czasami i pustoszą system, w którym ta dziurka się otworzyła) lub np npc-e zaczną się napierdzielać między sobą próbując przejmować tereny. Może niosło by to jakieś zagrożenie dla hi-sec ale i sporo zabawy w wyszukiwanie miejsc takich potyczek i bezkarne walenie się z npc-ami lub po prostu zbieranie złomu po nich.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej