Eve Online > NoobGarten

Granie Solo

(1/3) > >>

Szar:
Witam,

Kilka lat temu grałem triala w eve ale mi jakoś gra nie podeszła, teraz jako, że pracuje szukam jakiegoś mmorpg z offline skillingiem:D

Jako, że jestem typem gracza który lubi grać przeważnie Solo a do tego pvp i pve, to moje pytanie jest czy mam czego szukać w tej grze?
A jak tak to jaka rase wybrać i w jaki zawód iść(np. mam się w różnych ECM`ach szkolić czy w dmg isc?).

Pozdrawiam

SokoleOko:

--- Cytat: Szar w Grudnia 18, 2010, 22:27:58 ---jestem typem gracza który lubi grać przeważnie Solo (...) czy mam czego szukać w tej grze?

--- Koniec cytatu ---

To jest MMO -> Massive Multiplayer Online. Tu się gra zespołowo. Solo nic w Eve nie zdziałasz.

Doom:
Ale zdajesz sobie sprawę że uzywanie słowa solo w kontekście zabawy w mmo to błąd logiczny?

Do tego jeszcze dochodzi... powiedzmy dyskusyjność terminu solo. Jedni uważają że jest to latanie jeden gracz obslugujacy jedno konto, inni dre profesjonalni pvperzy powiedzą że solo = jeden gracz i tyle kont ile zdoła obsłużyć on i jego komp lub kompy

Rasa nie ma znaczenia, kazda rasa może uzywać każdego sprzętu, bez kar czy bonusów za skilowanie "swoich" / "obcych" technologi
A w co iść? Zależy jak rozumiesz to latanie solo

Szar:

--- Cytat: Doom w Grudnia 18, 2010, 22:53:18 ---Ale zdajesz sobie sprawę że uzywanie słowa solo w kontekście zabawy w mmo to błąd logiczny?

--- Koniec cytatu ---

Nie widze sprzeczności... w Ultime Online naprzykład dało się grać pvp solo... spotykałeś jakiegoś gostka w dendżonie i go jechałeś... jak spotkałeś trzech gostków to dawałeś noge... kwestia stylu gry, a gadanie, że mmorpg nie jest do gry solo już słyszałem się z tym nie zgadzam i tyle:)

SokoleOko:
Tyle, że Eve to jest sandbox - masz 50k ludzi na raz na serwerze.

Polecisz sobie solo na PvP, spotkasz gang 15+ i tyle będzie z Twojego solo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej