Eve Online > NoobGarten

Co po Epic Arc

<< < (5/5)

Szar:
Witam, pare szybkich pytań?

1. Czy da sie EPIC ARC powtórzyć po jego zakończeniu?
2. Czy są jakieś inne storyline a`la EPIC ARC?
3. Czy w związku z tym dodatkiem i Sansha sa jakieś questy na to?

Pozdro.

Doom:
1) podobno resetuje sie co kwartał
2) epic pirackie (level 3 bodajże), oraz imperialne (level 4), do tego cosmos misje
3) to dopiero ma się pojawić w ostatniej części pacha, chwilowo za substytut robią eventy w high

Ranshe:
Resetuje się na pewno, bo ostatnio powtarzałem tego dla siostrzyczek.

Zgudi:
Ja też już ukończyłem Epic Arc. Myślę, że misja z Daganem była ostatnia. Uważnie przeczytałem wszystkie posty i zastanawiam się co dalej.

Zastanawiam się nad wyborem dwóch opcji, które nie byłyby zbyt nudne, ale też zapewniały przyzwoity dochód:
Pierwsza  to Faction Warfare w 1.0 - 0.1
(wstępuje się do jednej z frakcyjnych milicji i prowadzi wojnę z graczami milicji wrogiej frakcji)
Druga to Korporacja graczy w 0.0
(wstępuje się do jednej z korporacji prowadzących wojnę z innymi korporacjami graczy i uczestniczy w życiu politycznym świata EVE)

Dlaczego nie inne opcje?
Klepanie misji jest "nudne do zarzygania" i nie ma w tym żadnego innego sensu poza ciułaniem kasy.
Piractwo jest zbyt mało dochodowe i przez częste utraty statków łatwo zbankrutować.
Górnictwo, handel, inżynieria, nauka..... sam jestem inżynierem, spróbowałbym czegoś innego :D

Opiszcie swoje doświadczenia i odczucia związane z tymi nastawionymi na PVP drogami kariery w EVE

Precelek:

--- Cytat: Zgudi w Grudnia 28, 2010, 18:35:30 ---
Klepanie misji jest "nudne do zarzygania" i nie ma w tym żadnego innego sensu poza ciułaniem kasy.

--- Koniec cytatu ---
ale misje lvl5 sa fajne :P

Piractwo jest zbyt mało dochodowe i przez częste utraty statków łatwo zbankrutować.

--- Koniec cytatu ---
mylisz sie :)

Górnictwo, handel, inżynieria, nauka..... sam jestem inżynierem, spróbowałbym czegoś innego :D

--- Koniec cytatu ---
gornictwo jest  fajne ale na krotka mete
handel to samo
inzyneria tylko jak masz wlasnego posa do badania bpo :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej