Eve Online > NoobGarten

Co po Epic Arc

<< < (4/5) > >>

Ranshe:
My latamy dość często po low i widzimy:

- ludzi na paskach/misjach/sygnaturach/anomalkach
- duże kampy owszem, ale w paru konkretnych systemach i łatwe do ominięcia jak wiesz gdzie siedzą
- małe gangi (np. ostatnio jakieś 2 deski/2 cruzy/falcon/griffin/cep)
- małe kampy np 2-3 bc stojące na bramie bez 10 innych osób system obok
- noobów w failfitach (BWC, saving New Eden one fail fitted bc at a time)
- okazjonalną koparkę (ostatnią w Ami :D )
- baitowe bcki/bsy z cyno i hotdropem czekającym na tytanie, ew. nyxem

W milicyjnych systemach dochodzą na przykład te ich plexy gdzie może wlecieć tylko t1 fregata/destroyer.

sc0rp:

--- Cytat: Ranshe w Grudnia 17, 2010, 12:58:53 ---Zmień region, Eve to nie tylko północna część mapy gdzie wszystko masz splusowane.

--- Koniec cytatu ---
To moze odpal locator agenta albo z lenistwa sprawdz gdzie mam ostatnie kille a dopiero pozniej wyrazaj zdanie o tym co gdzie i jak latam? FYI latam glownie po regionie genesis ktory do jita ma 20+ jumpow i co plusowanie ma sie do tego gdzie lataja potencjalne cele?

--- Cytuj ---Ta. Szczególnie 10 dniowe postacie w owych solo dramielach.

--- Koniec cytatu ---

a co ma staz postaci do uzytecznosci konkretnych shipow?

--- Cytat: SokoleOko w Grudnia 17, 2010, 13:37:12 ---W low byłem ostatnio parę miesięcy temu, ale polecam Molden Heath oraz okolice milicyjne. Tam celi do bicia na paskach naprawdę nie brak, ale uczciwie trzeba powiedzieć, że wieczór roamowania (2-3h) może przynieść 1-2 kille.

--- Koniec cytatu ---

Sprzecznosc logiczna? No chyba ze chcesz powiedziec ze 1-2 kille na 2-3h to jest "duzo" ;)

--- Cytat: Ranshe w Grudnia 17, 2010, 14:48:26 ---My latamy dość często po low i widzimy:

- ludzi na paskach/misjach/sygnaturach/anomalkach
--- Koniec cytatu ---
http://eve-kill.net/?a=corp_detail&crp_id=78378&view=kills - a tu widac ile, kogo i kiedy ubiliscie - jak to jest "dosc czesto" to sorry nie chce wiedziec jaka jest twoja definicja "dosc rzadko" - bo wg. mnie dla ciebie "dosc rzadko" pojawi sie w momencie jak zobaczysz raz na miesiac.

Shiro:
Wygląda chyba na to, że powinienem dać odpocząc Drejkowi i pouczyć się latać Rifter'em : ) Domyślam się jednak, że aby latać fregatą, trzeba mieć wszystkie przydatne skille z grupy Navigation przynajmniej "wyczwórkowane"..

A nie odbiegając mocno od tematu, jest szansa, że bijąc raty na anomalkach w empire/low zarobię więcej niż solując misje L3, lub klepiąc L4 grupowo? Jestem totalnie tabula rasa w temacie innych źródeł zarobku niż misje.

Morbius:
nie chcesz robić misji to na początek zrób skile do salvaging i złomuj innym wraki na misjach
przyda się do tego umiejętnośc skanowania - możesz wlecieć komuś na l4 i na beszczela salvagować wraki - idzie z tego wyżyć na początek całkiem zacnie, a i te hate maile albo whine na lokalu ;)
dzięki temu możesz tez pobawić się w explorację  - hacking, archeologi - w hiseku często można wyskanować plexy 4/10 dopiące frakcyjne modułki - czasem nawwet 300+ mil

Ranshe:

--- Cytat: Dark Flonoe w Grudnia 17, 2010, 15:34:34 --- FYI latam glownie po regionie genesis ktory do jita ma 20+ jumpow i co plusowanie ma sie do tego gdzie lataja potencjalne cele?
--- Koniec cytatu ---

Zmień region, to będziesz miał ludzi na paskach też. W genesis to co najwyżej znajdziesz kampę Chain of Chaos, ewentualnie może w okolicach Gonditsa coś trafisz. :P

--- Cytuj ---http://eve-kill.net/?a=corp_detail&crp_id=78378&view=kills - a tu widac ile, kogo i kiedy ubiliscie - jak to jest "dosc czesto" to sorry nie chce wiedziec jaka jest twoja definicja "dosc rzadko" - bo wg. mnie dla ciebie "dosc rzadko" pojawi sie w momencie jak zobaczysz raz na miesiac.

--- Koniec cytatu ---

Ależ ja doskonale wiem kiedy, gdzie, ile i kogo ubiliśmy, bo biorę w tym czynny udział, nie musisz mi w tym celu linkować mojego własnego killboarda. :p Nie mamy roamów codziennie, więc chyba logicznym też jest, że nie zabijamy ludzi codziennie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej