Eve Online > NoobGarten
Drugie konto - pytanie
sc0rp:
Skoro dopiero zaczynasz przygode z eve to imo bez sensu robic drugie konto. Zacznij z jednym lightowo poznawaj gre, zobacz co ci sprawa fun a co nie etc. jak juz bedziesz mial pojecie o grze to dopiero wtedy pomysl o drugim/trzecim koncie.
Dormio:
--- Cytat: Dark Flonoe w Listopada 19, 2010, 14:58:29 ---Skoro dopiero zaczynasz przygode z eve to imo bez sensu robic drugie konto. Zacznij z jednym lightowo poznawaj gre, zobacz co ci sprawa fun a co nie etc. jak juz bedziesz mial pojecie o grze to dopiero wtedy pomysl o drugim/trzecim koncie.
--- Koniec cytatu ---
To jest dość dobra rada szczególnie, że co jakiś czas CCP robi promocję (Powe of 2) i możesz wykupić drugie konto po promocyjnej cenie.
Ellaine:
Ta cena jest atrakcyjna jeśli znasz sposób żeby płacić dolarami zamiast euro. Przy rejestracji karty płatniczej warto poprosić o pomoc wujka w Ameryce :)
Dec Apilatour:
200zł na pół roku to nie tak źle moim zdaniem, nawet jeśli płaci się w euraskach.
Lucas Lucky:
--- Cytuj ---Skoro dopiero zaczynasz przygode z eve to imo bez sensu robic drugie konto. Zacznij z jednym lightowo poznawaj gre, zobacz co ci sprawa fun a co nie etc. jak juz bedziesz mial pojecie o grze to dopiero wtedy pomysl o drugim/trzecim koncie.
--- Koniec cytatu ---
To jest moje drugie podejście do gry. Napisałem co mnie interesuje a czy to się zmieni ze względu na samą gre to nie wiem. Wiem że nie chce też tracić czasu na zbędne skillowanie wszystkiego na jednej postaci i zgodnie z radą pomyślalem że dobrze będzie założyć drugie konto i je specjalizować od samego początku.
Popatrze na te promocje bo widziałem też coś takiego jak buddy program czy jakoś tak że ma się 21dni triala
Mam jeszcze jedno pytanie bo widze że dużo osób zachwyca się Minmatarami a szczególnie statkami jakimi mogą latać i chciałbym się dowiedzieć czy jest to dobra droga dla postaci nastawionej na walke i zrobienie tego na alcie a np. na mainie wyskillować sobie rzeczy pod misje (bo tym aktualnie się zajmuje) i eksploracje czyli to co na tą chwile mnie interesuje. A może w przyszłości będzie jako pomocnik.
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej