Eve Online > NoobGarten
Drugie konto - pytanie
sc0rp:
--- Cytat: Lucas Lucky w Listopada 19, 2010, 16:45:18 ---Mam jeszcze jedno pytanie bo widze że dużo osób zachwyca się Minmatarami a szczególnie statkami jakimi mogą latać i chciałbym się dowiedzieć czy jest to dobra droga dla postaci nastawionej na walke i zrobienie tego na alcie a np. na mainie wyskillować sobie rzeczy pod misje (bo tym aktualnie się zajmuje) i eksploracje czyli to co na tą chwile mnie interesuje. A może w przyszłości będzie jako pomocnik.
--- Koniec cytatu ---
Dokladnie tak jak ty zrobilem, main to caldari w miedzy czasie skillowal sie alt latajacy minmatarami i to byl.........
.......blad a nawet wielblad. Dlatego ze missili uzywa sie na zasadzie strzelasz i zapominasz a w przypadku dzial trzeba celowac, pilnowac zasiegu etc. I jak wsiadlem w minmatarskiego alta to tak jakbym sie uczyl gry od nowa, wiec jesli moge cos zasugerowac main minamatar, alt caldari.
Lucas Lucky:
Z tym że ja mam maina Gallente i narazie czego używałem to działek na noobshipie i frejce. Z tego co wiem to Caldari bardziej nadaje się do PVE niż PVP i pomyślałem że:
1. Main Gallente będzie się skillował na poszukiwacza przygód (czyt. eksploracje) i robienie misji w przyszłości jako pomocnik
2. Alt Minmatar będzie się skillował pod czysto PvP ale chce zacząć od jakiś małych shipów ze względu na cene i żeby nauczyć się latać i stopniowo wsiadać w coraz większe
Ale tak jak mówie narazie odkrywam eve i robie misje z tutoriali (eksploracja, bisness i military) a jak to zrobie to będę chciał dołączyć do UA żeby się czegoś wiecej nauczyć.
Raan Kern:
Pograj przynajmniej miesiąc jednym charem, żeby się zorientować w ogóle o co chodzi.
Pytanie o alta zadasz wtedy sam sobie.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej