Eve Online > NoobGarten

Początek przygody w EVE

<< < (2/3) > >>

Doom:
Bedąc w grze okno chatu -> komiksowa chmurka w okolicy prawego górnego rogu -> join chanel -> centrala noobs
Będąc tam nie pisz jednoslownych linijek, spokojnie przedstaw problem. Jesli ktos aktywny bedzie mial czas to pomoc dostaniesz, tyle że w grę bardziej wchodzi pisanie po chat, bo nie wiedziec czemu uwazam że zazwyczaj siedzą tam niekoniecznie jawne alty, podczas gdy main cos morduje, ewentualnie tym samym altem scamuje w jita ;) :p

PS
Listę osób które zazwyczaj są w stanie pomóc (czytaj mają cierpliwość i wiedzę) mogę podesłać na priv

tomny666:
aha :D ok dzięki :D wiem teraz coś więcej ^^.. btw wyjaśni ktoś po krotce jak wygląda tam rynek?... np na jakiej planecie mogę kupić statek itd... i jak wygląda gra poszczególnymi klasami... i która będzie w miarę prosta dla noba :D

I jeszcze jedno ^^... może mnie ktoś zaprosić? Żebym mógł dostać dłuższego triala......

Możesz mi wysłać ta liste na gg... na pewno się przyda....

MGGG:
http://www.eve-centrala.com.pl/forum/index.php?topic=7486.0

podaj swojego maila w tym temacie. Na pewno znajdzie sie grupa chetnych na "uzyczenie" ci 21 dniowego traila ;)

ps. polecam skończenie tuturiali i aplikowanie do Unseen Academy

SokoleOko:

--- Cytat: tomny666 w Listopada 16, 2010, 15:14:23 ---I jeszcze jedno ^^... może mnie ktoś zaprosić? Żebym mógł dostać dłuższego triala......

--- Koniec cytatu ---

Żeby skorzystać z dłuższego triala musiałbyś zacząć nową postać od zera (z przechodzeniem tutoriali i tak dalej).

Na marginesie - język angielski jest w tej grze koniecznością. Trzeba rozumieć komunikaty, trzeba rozumieć opisy, baa... 95% wiedzy na temat Eve jaka jest dostępna w internecie jest po angielsku.

Ellaine:
Ojtam ojtam, nic nie jest koniecznością, wszędzie są kolorowe guziczki obrazkowe :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej