Szczerze mówiąc, nie wiem czy nie szkoda zachodu - są znacznie lepsze bazy fitów i tam zaglądają osoby, które szukają "cookie cutterów".
Natomiast w modułku do fitów pełno było totalnych faili, co w połączeniu z polityką "niech każdy wrzuca, a inni oceniają" spowodowało, że mamy tam totalny śmietnik. IMHO ten modułek mógłby stać się właśnie bazą fitów "jedynie słusznych".
A tam jest całkiem przejrzyście dzięki systemowi ocen. Pytanie oczywiście na ile oceny są przyznawane obiektywnie ,a na ile ktoś ma tak spaczony pogląd na eve i jedyną słuszną drogę fitowania ,że dla niego fit ma zawsze wartość 0 lub 1. Śmietnik to masz na takim scrapheapie. Topic o fitowaniu jakiegoś statku na 14 stron lub kilkanaście topiców. Z czego naturalnie większość osób nie podaje żadnych danych tylko wkleja nazwy modułów z dopiską " nie testowałem ,ale sfitowałem to sobie tutaj jebnę a co ! ". Do tego sporo spamerskich komentarzy good fit nawet jak fit jest failowy .
A tak to masz jeszcze bc.Czy może jest jeszcze jakiś miejsce z fitami?
Ja tam myślę ,że chyba nikt się nie łudził ,że z tego modułu zrobi się właśnie jakieś drugie bc. Miałem nadzieję ,że będzie to jakaś iskierka motywacji dla eft warriorów do pochwalenia się swoimi autorskimi fitami w naszym polskim kameralnym gronie ,a na takie fity zawsze lubię sobie popatrzeć .
Osobiście właśnie w naszym centralowym systemie fitów wywaliłbym możliwość komentarzy.Pozostawiając taką możliwość jedynie autorowi fitu.
Najchętniej wywaliłbym również tą rozpiske high slot med slots etc .Dałbym taki oczojebny przycisk załaduj screena z eft. Z instrukcją jak takiego screena zrobić (bo nie dla wszystkich to takie oczywiste).Screen byłby zassysany na serwer centralowy.
Czyli byłaby taka forma :
- screen z eft z all 5.
-komentarz autora
- oczojebny link do specjalnego właśnie wygenerowanego topicu na forum
IMHO ten modułek mógłby stać się właśnie bazą fitów "jedynie słusznych".
Czyli że jak? Miałyby być komisyjnie oceniane ? hehe . Cenzurze mówię nie